To Age of Empires: Definitive Edition κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο!

To Age of Empires είναι ένα strategy game που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς μπορεί να θεωρηθεί ένα από τα πιο κλασικά στο είδος του. Για αυτό και οι fans των real-time strategy το περιμένουν πως και πως. Τα ευχάριστα νέα είναι ότι η Microsoft ανακοίνωσε ότι η Definitive Edition

του γνωστού παιχνιδιού πρόκειται να κυκλοφορήσει (για Windows 10 PCs) στις 20 Φεβρουαρίου. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό η beta του Age of Empires: Definitive Edition αναμένεται να ξεκινήσει στις 29 Ιανουαρίου.

Αρχικά, το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του στις 19 Οκτωβρίου του 2017, ενώ σίγουρα αρκετοί gamers θα δυσαρεστήθηκαν στο άκουσμα της είδησης ότι το παιχνίδι καθυστερεί μία εβδομάδα πριν από την κυκλοφορία του (ως είθισται οι developers χρειάστηκαν περισσότερο χρόνο για την βελτίωση του παιχνιδιού και έτσι επέκτειναν τη διάρκεια της closed beta). H Definitive Edition του Age of Empires ουσιαστικά είναι επανασχεδιασμένη από την αρχή με εκπληκτικά 4K γραφικά και με το αρχικό soundtrack να έχει ηχογραφηθεί ξανά. Επιπλέον, έχει εμπλουτιστεί ο campaign και scenario editor, ενώ παράλληλα υποστηρίζεται και online play μέσω του Xbox Live / LAN. To AoE: Definitive Edition είναι μόνο η αρχή, καθώς στο μέλλον έρχονται οι εμπλουτισμένες εκδόσεις των Age of Empires 2 και 3. Επίσης, οι fans των RTS δεν θα πρέπει να ξεχνούν ότι «στο πρόγραμμα» είναι και το Age of Empires 4, το οποίο αναπτύσσεται από την Relic Entertainment.

The post To Age of Empires: Definitive Edition κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα