Δυνατά νούμερα για την closed beta του Sea of Thieves!

To Sea of Thieves αυτή τη στιγμή μπορεί να θεωρηθεί ως ένα εξαιρετικά φιλόδοξο exclusive για το Xbox OneMicrosoft σίγουρα «πάσχει» σε αυτόν τον τομέα) και είναι εμφανές ότι επενδύονται πολλά στην επιτυχία του. Μία πρώτη ένδειξη για το εάν ο τίτλος της Rare

θα μπορέσει να κερδίσει το κοινό των gamers μπορούμε να έχουμε από την closed beta του παιχνιδιού, η οποία κατάφερε να προσελκύσει συνολικά 332.052 gamers.

Αν και το συγκεκριμένο νούμερο, δεν αφήνει επιφωνήματα ενθουσιασμού, σε σύγκριση για παράδειγμα με την beta του Star Wars Battlefront που το 2015 ξεπέρασε τους 9 εκατομμύρια gamers, παρόλα αυτά με την περίπτωση του Sea of Thieves αξίζει να σημειωθεί ότι η beta του ήταν σε closed μορφή και όχι open (φανταζόμαστε ότι ο παραπάνω αριθμός θα πενταπλασιαστεί στην open beta). Αλλά ενδιαφέροντα νούμερα που προέκυψαν από την beta είναι ότι οι gamers που συμμετείχαν σε αυτή τη δοκιμαστική φάση ξόδεψαν περισσότερες από 2 εκατομμύρια ώρες στη θάλασσα. Παράλληλα, η προβολή των beta gaming sessions μέσω του Twitch δεν τα πήγε άσχημα, με τους θεατές να παρακολουθούν περισσότερες από 14.482.000 ώρες gaming content που σχετίζεται με το Sea of Thieves. Η πειρατική περιπέτεια αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Μαρτίου για PC και Xbox One.

The post Δυνατά νούμερα για την closed beta του Sea of Thieves! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα