Με ένα… leak μάθαμε για την κυκλοφορία του The Division 2!

Το The Division, το γνωστό των Tom Clancy’s, μπορεί να ξεκίνησε λίγο άδοξα πριν 2 χρόνια, αλλά με τα updates του κατάφερε να κερδίσει τους gamers και να έχει ένα πιστό κοινό εν έτει 2018. Τόσο πιστό, τώρα που το λέμε, που η Ubisoft ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει sequel του παιχνιδιού! Το The Division 2 ανακοινώθηκε αρχικά με leak, το οποίο δυστυχώς δε καταφέραμε να εντοπίσουμε ακριβώς αλλά πιθανότατα προήλθε από «πρόωρη» ανακοίνωση από τη Massive Entertainment (το studio

που δημιούργησε και τα 2 games). Πλέον η κυκλοφορία του The Division 2 είναι επίσημη (μπορείς να βρεις τη δημοσίευση στην ιστοσελίδα της Ubisoft εδώ) και γνωρίζουμε ότι θα μάθουμε περισσότερα στην φετινή E3, η οποία θα λάβει χώρα 12-15 Ιουνίου. Αναμένουμε με ενθουσιασμό, μιας και λέγεται ότι στη Massive Entertainment χρησιμοποίησαν εκτεταμένα το feedback που έδωσαν οι gamers, έτσι ώστε να δημιουργήσουν ένα πραγματικά ποιοτικό sequel. Θα κλείσω λέγοντας ότι το The Division δε πρόκειται να «πεθάνει» με την κυκλοφορία του 2, καθώς θα συνεχίσει να δέχεται updates (ανάμεσά τους το “Shields” achievement, μαζεύοντας το οποίο θα έχεις special δωράκια στο The Division 2 (όταν αυτό κυκλοφορήσει)!

Update: η ίδια ανακοίνωση που βρήκαμε στην ιστοσελίδα παραπάνω κυκλοφόρησε πλέον και στο επίσημο blog της Ubisoft (εδώ)!

The post Με ένα… leak μάθαμε για την κυκλοφορία του The Division 2! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα