Ανακοινώθηκε το The Division 2

Βρίσκεται υπό ανάπτυξη από έξι διαφορετικά studios.

Πριν από λίγα λεπτά ο Creative Director της Massive Entertainment, Julian Gerighty, ανακοίνωσε την ύπαρξη του Tom Clancy's The Division 2. Ο Gerighty, στο κείμενό του, αναφέρει πως από την κυκλοφορία του πρώτου τίτλου το 2016 ήταν ξεκάθαρο πως το The Division ήταν μόνο το εισαγωγικό κομμάτι σε ένα αρκετά μεγάλο και ενδιαφέρον σύμπαν. Το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία θα είναι το The Division 2

το οποίο αναπτύσσεται από την Massive Entertainment σε στενή συνεργασία με τις Ubisoft Annecy, Redstorm, Reflections, Ubisoft Bucharest και Ubisoft Shanghai ενώ θα αναπτυχθεί επάνω σε μια καινούρια έκδοση της μηχανής γραφικών SnowDrop.

Ο ίδιος, θέλωντας να καθησυχάσει τους παίκτες του The Division, αναφέρει πως η υποστήριξη για το πρώτο παιχνίδι δεν έχει τελειώσει σε καμιά περίπτωση. Υπάρχουν ακόμα διάφορα Global Events, τα οποία αναμένεται να γίνουν διαθέσιμα τις επόμενες εβδομάδες ενώ έρχεται και ένα μεγάλο update για τους παίκτες του Xbox One X, το οποίο θα επιτρέψει στο παιχνίδι να τρέχει τόσο σε 4Κ όσο και σε 1080p αναλύσεις. Επιπλέον, από τον Ιούνιο του 2018 και έπειτα οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν ένα καινούριο mode στο The Division το οποίο ονομάζεται "Creasts" και θα τους δώσει την ευκαιρία να κερδίσουν αντικείμενα για το δεύτερο παιχνίδι, όταν αυτό κυκλοφορήσει.

Τελειώνοντας το κείμενό του, ο Gerighty δήλωσε πως περισσότερα για το The Division 2 θα αποκαλυφθούν στην Ε3 2018. Εν αναμονή, λοιπόν, για λίγους ακόμα μήνες μέχρι να μάθουμε περισσότερα.

ps4pcxbox oneClick to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα