Oculus Rift: όλες οι συσκευές είναι τώρα «τούβλα» λόγω bug!!!

Σήμερα κανένας κάτοχος του Oculus Rift δε μπορεί πλέον να χρησιμοποιήσει τη συσκευή του, καθώς δεν είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί η διαδικασία boot. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, αυτό οφείλεται σε ένα πιστοποιητικό ασφαλείας που έχει λήξει. Η Oculus προσπαθεί να διορθώσει το πρόβλημα με ένα αναβαθμισμένο πιστοποιητικό, όμως

οι χρήστες -όπως είναι φυσικό- αδυνατούν να το λάβουν, καθώς οι συσκευές δε μπαίνουν σε κατάσταση λειτουργίας. Έτσι τώρα η εταιρεία ερευνά εναλλακτικούς τρόπους εγκατάστασης του.

Μία λύση που πρότεινε το Engadget είναι να αλλάξετε την ημερομηνία του συστήματος σας, όμως κάτι τέτοιο δεν προτείνεται, ειδικά στη σημερινή εποχή που όλα είναι συνδεδεμένα. Έτσι μπορούν να προκύψουν προβλήματα στις εγκατεστημένες εφαρμογές σας, ή χειρότερα στις άδειες χρήσης διαφόρων προγραμμάτων, ακόμα και του λειτουργικού συστήματος. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι… υπομονή μέχρι να προσφέρει μία οριστική διόρθωση η Oculus. Σίγουρα το VR είναι ενδιαφέρον αλλά όχι τόσο ώστε να καταφύγετε σε σπασμωδικές κινήσεις.

The post Oculus Rift: όλες οι συσκευές είναι τώρα «τούβλα» λόγω bug!!! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα