ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ από τη Samsung! Το Fortnite Android έρχεται στο Galaxy Note 9 (κι όχι μόνο) ως timed-exclusive!

Πριν από λίγες μέρες μάθαμε για την πρόθεση της Epic Games να προσπεράσει την Google και να κυκλοφορήσει την Android έκδοση του Fortnite μέσω της δικής της πλατφόρμας. Όπως αντιλαμβάνεστε με την τεράστια επιτυχία που σημειώνει το Fortnite, θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως η χήνα με τα χρυσά αυγά, ένα «φαινόμενο» που συγκινεί εκατομμύρια gamers σε ολόκληρο τον κόσμο. Για αυτό και η κίνηση του κολοσσού της κινητής

τηλεφωνίας, Samsung που θα σας περιγράψουμε παρακάτω, δεν θα πρέπει να μας προξενεί καμία απολύτως εντύπωση!

Στο πλαίσιο της επίσημης ανακοίνωσης του Galaxy Note 9 και του Galaxy Tab S4 που έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη, οι υπεύθυνοι της κορεατικής εταιρείας έριξαν την «βόμβα» ανακοινώνοντας ότι η beta του Fortnite Android θα είναι ένα αποκλειστική timed-exclusive για ορισμένες μέρες στα νέα Galaxy Note 9 και Galaxy Tab S4, αλλά και στα Galaxy S7, S8, Tab S3 και S9 (μαζί με τα μοντέλα edge και Plus)! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μπείτε στο Samsung Game Launcer app και να ξεκινήσετε το downloading! Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό οι fans του mobile gaming θα μπορούν να κάνουν χρήση των in-game features που προσφέρει το νέο αναβαθμισμένο S-Pen, ενώ δεν θα λείπουν και τα in-game bonuses (με ειδικά skins και όπλα) για εκείνους που αποφασίσουν να αγοράσουν το νέο πανίσχυρο smartphone.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η νέα ναυαρχίδα της Samsung, Galaxy Note 9, μπορεί μα άνεση να σηκώσει ένα απαιτητικό game όπως το Fortnite, καθώς διαθέτει octa-core SoC με fabrication process στα 10nm (4×2,7GHz και 4×1,7GHz) μαζί με 6 ή 8GB RAM (γρήγορης LPDDR4 μνήμης) και αποθηκευτικό χώρο στα 256GB ή 512GB! Οι gamers φυσικά θα μπορούν να απολαμβάνουν την mobile version του Fortnite μέσα από την οθόνη των 6.4 ιντσών (QUADHD+ Super AMOLED ανάλυσης 2960×1440 με 516ppi πυκνότητα στα pixels) του Note 9. Παράλληλα, το πανίσχυρο Galaxy Note 9 το πανίσχυρο Galaxy Note 9 έρχεται με ένα camera setup που φέρει διπλές κάμερες στο rear τμήμα του με dual optical image Stabilization (IOS) που συνδυάζει ευρυγώνιο φακό (Super Speed Dual Pixel 12MP AF/ F:1.5 – 2.4) και τηλεφακό που επιτρέπει 2X optical zoom και 10x digital zoom.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ναυαρχίδα της Samsung διαθέτει πιστοποιητικό αντοχής IP68 (για να αντέχει στις κακοτοπιές), ενώ μπορεί το γεγονός ότι το Galaxy Note 9 έρχεται με ένα ειδικά σχεδιασμένο σύστημα ψύξης (water carbon cooling system), το οποίο σε συνδυασμό με τον εξελιγμένο AI αλγόριθμο που έχει αναπτύξει η Samsung κρατάει «δροσερό» το Note 9 ακόμα και όταν γίνεται χαμός από απαιτητικά 3D γραφικά (κοινώς το Fortnite θα τρέχει στη νέα ναυαρχίδα της Samsung χωρίς το παραμικρό πρόβλημα). Τέλος, η νέα ναυαρχίδα της κορεατικής εταιρείας έρχεται με μπαταρία χωρητικότητας στα 4000mAh, πράγμα που σημαίνει ότι η συσκευή διαθέτει «μπόλικο ζουμί» για να σας βγάλει ασπροπρόσωπους ύστερα ακόμη και από πολύωρα gaming sessions.

Κρίνοντας με βάση τα παραπάνω, είναι εμφανές ότι το mobile gaming αποτελεί μία «σοβαρή υπόθεση» για τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κινητής τηλεφωνίας και αν μη τι άλλο η κίνηση της Samsung να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στο «φαινόμενο» Fortnite είναι βέβαιο ότι θα την ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο στο high-end κομμάτι της αγοράς των smartphones. Δείτε τον Tim Sweeney της Epic Games να προβαίνει στην ανακοίνωση του Fortnite Android για τις συσκευές της Samsung στο αποκλειστικό μας video…

The post ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ από τη Samsung! Το Fortnite Android έρχεται στο Galaxy Note 9 (κι όχι μόνο) ως timed-exclusive! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα