Και τον Αύγουστο θα είναι ωραία με free games στο PlayStation Plus για παρέα!

Αύγουστος παραδοσιακά σημαίνει διακοπές και κατ’ επέκταση περισσότερος ελεύθερος χρόνος, οπότε εάν έχετε συνδρομή στο PlayStation Plus σας έχουμε ευχάριστα νέα, καθώς μπορείτε να κατεβάσετε 8 διαφορετικά games (αναλόγως και την gaming platform της Sony που έχετε). Συγκεκριμένα, η Sony

προσφέρει για τους PS4 users, το open-world Mafia 3 της 2K Games και το άκρως πετυχημένο multiplayer Horror game Dead by Daylight!

Ο τίτλος της 2Κ Games ταξιδεύει στους gamers στα 60s, όπου ένας βετεράνος του Βιετνάμ επιστρέφει σε μία πόλη του αμερικανικού νότου, με απώτερο στόχο να πάρει εκδίκηση από ένα αρχιμαφιόζο για το κακό που του προκάλεσε στο παρελθόν. Όσον αφορά. Το Dead by Daylight της Behaviour Interactive πρόκειται για ένα 4v1 multiplayer game, στο οποίο ένας παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο ενός μανιακού δολοφόνου, ενώ οι υπόλοιποι 4 παίκτες επιχειρούν να γλιτώσουν. Αμφότερα θα είναι ως free downloads για το PS4. Φυσικά και άλλοι χρήστες άλλων gaming platforms της Sony δεν θα μπορούσαν να μείνουν στην απέξω, έτσι λοιπόν οι κάτοχοι PS3 θα μπορούν να κατεβάσουν τα Bound by Flame και το τρελό shooter Serious Sam 3: BFE, ενώ για τους κατόχους PS Vita υπάρχει το Draw Slasher και το Space Hulk. Τέλος, για εκείνους που έχουν PSVR υπάρχει το Here They Lie, αλλά και το Knowledge is Power. Αναμφίβολα, με τόσα πολλά free games, οι PlayStation Plus subscribers θα πρέπει να αισθάνονται αρκετά ευτυχισμένοι!

The post Και τον Αύγουστο θα είναι ωραία με free games στο PlayStation Plus για παρέα! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα