Απολαύστε το πρώτο gameplay trailer του Red Dead Redemption 2!

Το Red Dead Redemption 2 ανακοινώθηκε για πρώτη φορά πίσω στο 2016 και έκτοτε σύσσωμη η gaming community συζητάει για αυτό! Άλλωστε το γεγονός ότι πίσω από αυτό βρίσκεται η Rockstar Games δεν μπορεί παρά να αποτελεί «εγγύηση» για την ποιότητα του τίτλου. Αν και αρχικά το δεύτερο Red Dead ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017, τότε οι developers αποφάσισαν ότι χρειάζονταν ακόμη περισσότερο

χρόνο για αυτό και τώρα το απίθανο blockbuster (που κάτι μας λέει ότι θα το αποθεώσει το… σύμπαν) πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου για PlayStation 4 και Xbox One.

Το story του Red Redemption 2 διαδραματίζεται έναν χρόνο πριν την αυγή του 20ου αιώνα (1899) στην μακρινή Άγρια Δύση. Μία Άγρια Δύση που έχει αλλάξει, καθώς πλέον ο νόμος έχει καταφέρει να καταπολεμήσει τις συμμορίες και τους παρανόμους. Ύστερα από μία αποτυχημένη ληστεία, ο Arthur Morgan και η συμμορία του Van der Linde, καλούνται να επιβιώσουν σε μία Δύση που είναι «άγρια» από ποτέ. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα η Rockstar μας έκανε να ταξιδεύουμε στον κόσμο του Red Dead Redemption 2 μέσω μοναδικών cinematic videos που είχαν σαν στόχο να μας βάλουν για τα καλά στο κλίμα. Και μπορεί να είχαμε μείνει άφωνοι από την τελειότητα του κόσμου του, όμως τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα all-time classic gameplay trailer! H Rockstar δημιουργεί έναν κόσμο που δεν είναι μόνο “open”, αλλά και περισσότερο in-depth και interactive από ποτέ! Σηματοδοτώντας τη γέννηση μίας νέες εποχής, οι παίκτες θα χαθούν σε έναν ολοζώντανο κόσμο, στον οποίο κατοικούν δεκάδες χαρακτήρες, με τους οποίους μπορούν να επικοινωνήσουν και να διαμορφώσουν το story του παιχνιδιού.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα concepts του παιχνιδιού είναι η επικοινωνία ανάμεσα στα gang members, αλλά και η δημιουργία του δικού σας camp, το οποίο λειτουργεί ως ένα είδος βάσης επιχειρήσεων. Το στοιχείο που κάνει το Red Dead Redemption 2 να ξεχωρίζει είναι ότι δίνει έμφαση στο στοιχείο της εξερεύνησης, ενώ οι αμέτρητες ηθικές επιλογές που έχει στα χέρια του ο παίκτης, όπου ο κάθε ήρωας μπορεί να επηρεάσει τον κόσμο στο σύνολο του με τις αποφάσεις που παίρνει. Παράλληλα, έχουν βελτιωθεί τα gunfights, καθώς έχουν γίνει πιο ρεαλιστικά, ενώ παράλληλα όπως ενημερωθήκαμε από το trailer αναπτύσσεται ένας ξεχωριστός δεσμός ανάμεσα στον ήρωα και το άλογο του. Σε όλο το παιχνίδι θα συναντήσετε ένα ολοζώντανο οικοσύστημα, με απίθανη λεπτομέρεια και εκπληκτικό βάθος που είναι βέβαιο ότι θα σας αφήσει άφωνους. Με πλήθος από διαφορετικά missions και ατελείωτη ελευθερία , το Red Dead Redemption 2 είναι χωρίς αμφιβολία το απόλυτο blockbuster της φετινής χρονιάς!

Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα περισσότερο, ας αφήσουμε καλύτερο το gameplay trailer (σε απίθανη ποιότητα 4Κ παρακαλώ πολύ) να μιλήσει μόνο του…

The post Απολαύστε το πρώτο gameplay trailer του Red Dead Redemption 2! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα