Ετοιμαστείτε για το απόλυτο Stranger Things πάρτι στο TRES στις 9 Μαρτίου!

Εάν λατρεύετε τα θρυλικά 80s, το Stranger Things, τις cult ταινίες, τις απόκριες και νιώθετε μια ρίγη στη ραχοκοκαλιά σας όταν ακούτε το «Eye of the Tiger» των Survivor, τότε το Σάββατο 9 Μαρτίου στο Tres (Ζωοδόχου Πηγής 3, Μετρό Πανεπιστημίο) απλώς δε γίνεται να λείπετε από το απόλυτο Stranger Things party! Το μοναδικό ετήσιο ρετρό πάρτι

που είναι θεσμός (βρίσκεται στην έβδομη χρονιά του) επιστρέφει μεγαλύτερο και καλύτερο από ποτέ, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη, καθώς η αθωότητα και το φανταστικό συνενώνονται και βαδίζουν σε… παράξενα μονοπάτια!

Στο φετινό Stranger Things πάρτι την τιμητική του έχει το 1985, μια χρονιά που επιστρέψαμε στο μέλλον με την Delorean του Martin McFly (ναι θα υπάρχει κι αυτό εκεί και θα σας περιμένει να φωτογραφηθείτε μαζί του), είδαμε τον Rocky να σωριάζει με τις γροθιές του το σοβιετικό «κτήνος», Ivan Drago και ταξιδέψαμε με την αιώνια φωνή του Freddie Mercury στο Live Aid. Στο πιο παράξενο και επικό retro πάρτι της πόλης θα χορέψετε μέχρι το πρωί υπό τους 80s disco ήχους των τους Robin Skouteris, Giorgos Tzavys (Simple Radio), Emilio Soares (South Coast Retro – VTM2), την ώρα που Stranger Things video edits θα πλαισιώνουν την βραδιά. Φυσικά 80s χωρίς retro gaming και arcade coin-ops δε γίνεται, για αυτό και στο Tres θα έχετε την ευκαιρία να λιώσετε με Old-school games που άφησαν εποχή (και παράλληλα μας άφησαν… άφραγκους), ενώ θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε μέρος σε μοναδικά party games που θα διοργανώσει η Kaissagames.com και το Playstories.

Και φυσικά οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς οι σινεφίλ και λάτρεις των action movies των 80s θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον θρυλικό Chuck Norris, στο Invasion U.S.A. ένα αγνό πατριωτικό «U… S… of A» φιλμ των 80s, ενώ δεν θα λείψει και ένα best of the best supercut με ορισμένες από τις πιο cult ταινίες των 80s που άφησαν ιστορία (κοινώς θα μετρήσετε για μια ακόμη φορά το dead body count του Arnie στο Commando και θα αντικρίσετε ξανά τον Sloth από τα Goonies). Παράλληλα, στη διάρκεια του party θα κληθείτε να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας στο Stranger Things quiz, με εκείνους που θα δίνουν λανθασμένες απαντήσεις να «τιμωρούνται» με σπρέι σερπαντίνας, ενώ από την βραδιά δεν θα λείψει και ένας σούπερ διαγωνισμός καλύτερης στολής, με δώρα αξίας 500 ευρώ (το φετινό theme θα είναι το Stranger Things και οι villains των παιδικών μας χρόνων που αγαπήσαμε).

Περισσότερα για το απόλυτο Stranger Things πάρτι μπορείτε να βρείτε εδώ και το επόμενο Σάββατο 9/3 δεν έχετε παρά να οπλιστείτε με την καλύτερη σας διάθεση, να φορέσετε την στολή σας και να περάσετε μια νύχτα που θα είναι παράξενη και αξέχαστη!

****

Σάββατο 9 Μαρτίου, ΤRES (Ζωοδόχου Πηγής 3, Μετρό Πανεπιστήμιο)

Είσοδος €6 με κρασί, μπύρα ή αναψυκτικό

Πάρτε μία γεύση από τον χαμούλη που έγινε πέρσι!

The post Ετοιμαστείτε για το απόλυτο Stranger Things πάρτι στο TRES στις 9 Μαρτίου! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα