H Respawn έχει bannarει περισσότερους από 16.000 cheaters του Apex Legends!

Τo Apex Legends μεταμορφώθηκε σε «φαινόμενο» από τη μία στιγμή στην άλλη, κοιτάζοντας στα μάτια το Fortnite, το οποίο θα νιώθει τον θρόνο του να… τρίζει λίγο. Όπως αντιλαμβάνεστε με 25 εκατομμύρια gamers να συνδέονται τις πρώτες δύο εβδομάδες (εκ των οποίων στο peak είχε φτάσει τους 2 εκατομμύρια ταυτόχρονους users) εμφανίστηκαν και τα πρώτα θέματα με το… cheating.

Φυσικά η Respawn δεν θα μπορούσε να αφήσει αυτή την κατάσταση ανεξέλεγκτη, για αυτό και με το καλημέρα σας έπεσαν βροχή τα bans, με τους developers να αναφέρουν ότι περισσότεροι από 16.000 gamers που

παραβίασαν τους όρους χρήσης του γνωστού παιχνιδιού πλήρωσαν για τα καλά τη νύφη! Μάλιστα, για την καλύτερη οργάνωση της community, η Respawn ζήτησε από τους ίδιους τους παίκτες να σημειώνουν και να κάνουν report του συμπαίκτες τους που συνηθίζουν να ακολουθούν τον δρόμο των cheats (Χλαπάτσας Mode ON). Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι υπεύθυνοι του Apex Legends, ακόμη και ένα οι gamers που θα καταγγείλουν ένα cheat δεν έχουν κάποια απτή απόδειξη, τότε μπορούν να αναφέρουν στην Respawn το ID τους και οι δημιουργοί του παιχνιδιού θα αναλάβουν τα… υπόλοιπα! Όλα αυτά μπορεί να μην ακούγονται και τόσο καλά, ωστόσο από τη στιγμή που το Apex Legends έχει γιγαντωθεί τόσο χρειάζεται και η απαραίτητη περιφρούρηση!

The post H Respawn έχει bannarει περισσότερους από 16.000 cheaters του Apex Legends! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα