Όλα τα Galaxy και Note από το 2010 μέχρι και σήμερα σε ένα βίντεο

09:49 3/3/2019 - Πηγή: TechBlog

Αναμνήσεις και δάχρυα χαράς για την σειρά Galaxy και Note της Samsung που άλλαξαν και αναβάθμισαν την ιστορία των Android smartphones, πίσω το 2010 για το πρώτο Galaxy S

και ένα χρόνο μετά για το πρώτο Galaxy Note. Δείτε το βίντεο με όλα τα μοντέλα στην σειρά και θυμηθείτε αν είχατε κάποιο από αυτά.

Θυμάμαι το 2010 που είχα βρεθεί καλεσμένος της Samsung στη Ζυρίχη και στην παρουσίαση του πρώτου Samsung Galaxy S. Ο τότε πρόεδρος της Samsung Mobile (δεν θυμάμαι όνομα) το κρατούσε στην σκηνή και δήλωνε ότι με αυτό το μοντέλο και αυτή την – νέα τότε – σειρά smartphones η εταιρεία του κάνει μια νέα αρχή και θα δείξει στον κόσμο πως είναι τα high-end smartphones.

Την επόμενη χρονιά ακολούθησε το πρώτο Galaxy Note με πενάκι που μέχρι και σήμερα έχει φανατικούς χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο που το αποκαλούν “ο Βασιλιάς”. Από το panel με τα Note απουσιάζει το 7 το οποίο κουβαλάει μαζί του μια πικρή ιστορία για την Samsung.

Μοιραστείτε μαζί μας τις αναμνήσεις για τα τα Galaxy και Note. Είχε τύχει να χρησιμοποιήσετε κάποιο από αυτά;

The post Όλα τα Galaxy και Note από το 2010 μέχρι και σήμερα σε ένα βίντεο appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα