Έγινε “gold” το Marvel’s Spider-Man 2

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους gamers που περιμένουν με ανυπομονησία το επερχόμενο Marvel’s Spider-Man 2 στο PS5. Η εταιρεία ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες ότι το video game έγινε gold, δηλαδή ολοκληρώθηκε η διαδικασία παραγωγής του. Ένας περίπου μήνας απομένει μέχρι το επίσημο λανσάρισμα και η Insomniac προχώρησε

στην ακόλουθη ανακοίνωση, μέσω του επίσημου λογαριασμού στο Χ.

“Γίναμε χρυσοί! Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε τα νέα για το λανσάρισμα στις 20 Οκτωβρίου του Spider Man 2 στο PS5, μαζί με λίγα λόγια από το cast του παιχνιδιού”.

WE ARE GOLD! We’re thrilled to share the news ahead of #SpiderMan2PS5‘s launch on October 20, 2023 with a few words from the game’s cast! #BeGreaterTogether pic.twitter.com/ChitBfTREM

— Insomniac Games (@insomniacgames) September 20, 2023

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ευτυχώς αρκετός χρόνος για τους προγραμματιστές της Insomniac να αντιμετωπίσουν τυχόν bugs ή άλλα προβλήματα με το Marvel’s Spider-Man 2. Αν υπήρχαν κάποιες παρατεταμένες ανησυχίες ότι το Marvel’s Spider-Man 2 είναι πιθανό να καθυστερήσει, αυτοί οι φόβοι για την ώρα κατευνάζονται.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε ένα μήνα από σήμερα, στις 20 Οκτωβρίου 2023. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Insomniac έδωσε πληροφορίες για το πώς το sequel θα εκμεταλλευτεί το hardware και DualSense controller του PS5, για να βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία του παίκτη.

The post Έγινε “gold” το Marvel’s Spider-Man 2 appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα