Football Manager 2024: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας

Το Football Manager επιστρέφει δυναμικά και σύντομα οι fans θα έχουν την ευκαιρία να υποδεχτούν την 20η είσοδο στην εμβληματική σειρά. Αυτό που αναμένεται είναι μερικές σημαντικές αλλαγές στο παιχνίδι. Η Sega και η Sports Interactive επιβεβαίωσαν ότι το Football Manager 2024 (συμπεριλαμβανομένης της κονσόλας FM24 για Xbox

και PlayStation, του FM24 Touch για Nintendo Switch και του FM24 Mobile) θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 6 Νοεμβρίου 2023. Το Football Manager 2024 θα κυκλοφορήσει και στην Ιαπωνία για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς.

Η ανακοίνωση έγινε μαζί με ένα ολοκαίνουργιο trailer, το οποίο μπορείτε να δείτε στη συνέχεια:

Παράλληλα με την ημερομηνία κυκλοφορίας, ανακοινώθηκε ότι το Football Manager 2024 Mobile θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά μέσω των Netflix Games στις εφαρμογές του Netflix για κινητά. Δυστυχώς, αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να παίξετε την έκδοση για κινητά του Football Manager 2024 χωρίς να είστε συνδρομητής της δημοφιλούς υπηρεσίας streaming. Ο Studio Director της Sports Interactive ανέφερε ότι το Football Manager 2024 θα είναι “η πιο ολοκληρωμένη έκδοση που έχουμε δει ποτέ”. Ενώ η έκδοση Football Manager 2024 Mobile που είναι “κλειδωμένη” στο Netflix δεν είναι ότι καλύτερο, είναι αναμφίβολα ένας πολύ καλός τρόπος για να φτάσει το παιχνίδι στα χέρια περισσότερων παικτών. Ωστόσο, είναι κρίμα που θα χρειαστείτε συνδρομή για να παίξετε, αφού δε θα μπορείτε να το αγοράσετε διαφορετικά.

The post Football Manager 2024: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα