Lies Of P: Πανίσχυρα όπλα αποκαλύπτονται σε νέο gameplay trailer

Μια ακόμη πολυαναμενόμενη κυκλοφορία πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε μερικές μέρες. Δεν είναι άλλη από το Lies of P, το Souls-like action-RPG που αναπτύχθηκε από τη Neowiz Games. Ένα ακόμα gameplay trailer έκανε την εμφάνισή του τις τελευταίες ώρες, το οποίο έρχεται να αποκαλύψει τα Legion Arms, και παρουσιάζει πραγματικό ενδιαφέρον.

Τα εν λόγω όπλα αποτελούν ειδικά

κομμάτια εξοπλισμού, που ο P μπορεί να χρησιμοποιήσει, σαν ισχυρά προσθετικά μέλη που του δίνουν μεγαλύτερη ευελιξία στη μάχη και μπορούν επίσης να αναβαθμιστούν. Μόλις εξοπλιστούν, τα “όπλα της Λεγεώνας” θα καταναλώσουν μια ξεχωριστή μπάρα μαγικής δύναμης και, όταν χρησιμοποιηθούν σωστά, μπορούν να ανοίξουν άλλες μυστικές περιοχές στον κόσμο του Krat.

Ο P ξεκινά με τη Σιδερένια Γροθιά του, αλλά δεν αργεί να προχωρήσει σε εξοπλισμό όπως το Deus Ex Machina, μια ξεχωριστή παγίδα που παρασύρει τους εχθρούς. Παράλληλα, βλέπουμε και το Aegis, μια ισχυρή ασπίδα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εμποδίσει ισχυρές επιθέσεις. Μόλις ο παίκτης επενδύσει σε αυτήν, μπορεί να τη χρησιμοποιήσει για να εκτρέψει εκρηκτικά.

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί:

Το Lies of P κυκλοφορεί στις 19 Σεπτεμβρίου για Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, PC και Mac. Θα είναι επίσης μια day one κυκλοφορία στο Game Pass.

The post Lies Of P: Πανίσχυρα όπλα αποκαλύπτονται σε νέο gameplay trailer appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα