The Mighty Quest for Epic Loot: Κάστρα στον… αέρα!

Ίσως να έχεις ακουστά το The Mighty Quest for Epic Loot, το παιχνιδάκι που μας έφερε πρόσφατα σε ανοιχτή beta η Ubisoft για να παίξουμε και να ευχαριστηθούμε. Πρόκειται για έναν τίτλο που συνδυάζει Dungeon Crawling και Dungeon Building. Εφόσον πλέον το παιχνίδι είναι free, έκανα μια βόλτα στη beta του!

Περί τίνος πρόκειται

To The Mighty Quest for Epic Loot

λοιπόν συνδυάζει το σύστημα μάχης του Diablo με το σύστημα αναβαθμίσεων ενός παιχνιδιού για το Facebook (lol?), ρίχνοντας στο ταμπλό και μια γερή δόση από «φτιάξ’ το μόνος σου». Είναι το παιχνίδι που θα ξεπεράσει και θα καθίσει επιτέλους στον θρόνο του Diablo;

Μάλλον όχι, και θα καταλάβεις παρακάτω το γιατί.



Σενάριο, gameplay κλπ

Είσαι κακός. Έχεις ένα σατανικό κάστρο και το χτίζεις εσύ, με παγίδες κλπ. Τα φράγκα δεν σου είναι ποτέ αρκετά, γι’ αυτό πηγαίνεις στα κάστρα του υπόλοιπου κοσμάκη για να loot-άρεις τα πάντα. Η έννοια δηλαδή του «αγάπα τον πλησίον σου» δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο παιχνίδι. :P Φυσικά και το παιχνίδι –όπως θα έχεις παρατηρήσει- πολιορκείται από χιουμοριστικές ατάκες!

Από πλευράς gameplay, έχεις ένα κάστρο το οποίο αποτελεί τη βάση σου. Το χτίζεις, το αναβαθμίζεις και το γεμίζεις θανάσιμα τέρατα και παγίδες. Ο σκοπός του κάστρου είναι να προστατεύσει τους θησαυρούς σου και να κάνει κομματάκια οποιονδήποτε άλλον παίχτη επιθυμήσει τα χρυσαφικά σου.

Το ίδιο ισχύει και για σένα. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να μαζέψεις λεφτά και εμπειρία για τον χαρακτήρα σου είναι φυσικά, το να κατακτάς τα κάστρα των γύρω σου. Έχεις μια μικρή γκάμα από classes που διαφέρουν ελάχιστα από τα αρχέτυπα του Μάγου, το Μαχητή και του Κλέφτη και το κάθε class έχει επίσης μια μικρή επιλογή από ικανότητες που και πάλι είναι απλές και λιτές.

Εικαστικά και μουσικά που πάμε;

Στη φάση που βρίσκεται αυτή την στιγμή το παιχνίδι τα animations των χαρακτήρων είναι αρκετά μέτρια -οκ, ακόμα στη beta βρισκόμαστε. Είναι πολύ απλά και θα βλέπεις τα ίδια skills και animations για πολύ καιρό άμα αποφασίσεις να αφιερώσεις πολύ χρόνο στο παιχνίδι. Τα εφέ, από την άλλη, είναι ικανοποιητικά αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Από μουσική, το παιχνίδι έχει μια μελωδία που ίσως να παίζει στο κεφάλι σου ασταμάτητα.

The post The Mighty Quest for Epic Loot: Κάστρα στον… αέρα! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα