Χαμός με το Titanfall για τις πωλήσεις του Xbox One στην Αγγλία!

Πανικός με το Titanfall στο Ηνωμένο Βασίλειο! Ο τίτλος της Respawn κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα στο «Νησί» και κάτι η άνευ προηγουμένου (ΟΚ, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) διαφημιστική καμπάνια της EA, κάτι το «πακέτο» κονσόλας-παιχνιδιού, ώθησαν τις πωλήσεις του Xbox One στα ουράνια!

Το Titanfall κατέκτησε εύκολα την πρώτη θέση στα charts της GfK την προηγούμενη εβδομάδα (δες τη σελίδα των charts του gameslife) όμως

τα περισσότερα αντίτυπα πωλήθηκαν για το Xbox One. Ακόμα πιο εντυπωσιακό το γεγονός πως το 70% των πωλήσεων της κονσόλας το ίδιο διάστημα συνοδεύτηκαν από κωδικό για το Titanfall –απόδειξη της αγοράς του εν λόγω bundle. Για να καταλάβεις το φοβερό του πράγματος, το αντίστοιχο ποσοστό για το πακέτο του πρώτου Halo με το πρώτο Xbox ήταν μόλις 50% -έστω κι αν πολλά έχουν αλλάξει στην ψηφιακή διανομή από το 2001 ως σήμερα. Θες κι άλλο στοιχείο: ξέρεις σε τι ποσοστό αυξήθηκαν οι πωλήσεις του Xbox One την προηγούμενη βδομάδα σε σχέση με την προπροηγούμενη; 96% σύμφωνα με το Forbes.

Στο πάρτι της Microsoft συμμετέχει μετά χαράς και η EA η οποία μετά και το λανσάρισμα του Titanfall, έχει την ευτυχία να της ανήκουν τα δύο πιο επιτυχημένα παιχνίδια –από πλευράς πωλήσεων πάντα- για το 2014 στο Ηνωμένο Βασίλειο: το Titanfall και το FIFA 14. Μπορεί ακόμα να ‘χουμε Μάρτιο όμως οι πωλήσεις είναι πωλήσεις after all.

Σημείωσε δε, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό, πως τα νέα αυτά έρχονται λίγο μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Στήβεν Έλοπ ως επικεφαλής του τμήματος που ανήκει το Xbox. Ό,τι κι αν λέτε Nokia fanboys για την πάρτη του, εμείς του το πιστώνουμε, να ξέρετε…

The post Χαμός με το Titanfall για τις πωλήσεις του Xbox One στην Αγγλία! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα