Κέρδισε 20 κλειδιά για τη beta του WildStar για PC

Επειδή γίνεται ένας μικρός χαμός με το WildStar και με την αναζήτηση για keys του παιχνιδιού, είπαμε να προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε κλειδάκια για πάρτη σου. Και το καταφέραμε! Χάρη στη Zegetron έχουμε στη διάθεσή μας 20 κλειδιά για την κλειστή beta του WildStar τα οποία θα μοιράσουμε με κλήρωση! Τα 5 θα τα δώσουμε μέσω Facebook και τα υπόλοιπα 15 μέσω αυτού του άρθρου.

Να

σημειωθεί πως αν κερδίσεις θα αποκτήσεις πρόσβαση στο παιχνίδι από την Παρασκευή στις 16:00 μέχρι και τη Δευτέρα στις 9:00 το πρωί. Λογικά στο μέλλον θα παίξουν κι άλλα beta events.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να πάρεις μέρος (πάρε και με τους δύο για περισσότερες πιθανότητες):

Κάνε «like» τη σελίδα μας στο Facebook. Μετά θα πρέπει κάτω από τη φωτογραφία των δώρων στη σελίδα μας (κάνε κλικ εδώ) να κάνεις ένα οποιοδήποτε σχόλιο και, τέλος, μια κοινοποίηση (δημόσια το προτιμότερο) την ίδια φωτογραφία.Κάνε σχόλιο κάτω από αυτό το άρθρο. Προσοχή όμως, θα πρέπει να βάλεις ένα έγκυρο email, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου!

Έχεις περιθώριο ως την Πέμπτη 20 Μαρτίου στις 19:59. Οι νικητές θα ενημερωθούν σχετικά άμεσα την ίδια μέρα μέσα από το gameslife.

Ευχαριστούμε τη Zegetron για τη διάθεση των κωδικών.

The post Κέρδισε 20 κλειδιά για τη beta του WildStar για PC appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα