Με ναυμαχίες το Assassin’s Creed V;

Ο πειρατής που κρύβουμε μέσα μας ξύπνησε για τα καλά στο Assassin’s Creed IV: Black Flag, όμως η Ubisoft μάλλον έχει βάλει πλώρη (pun intended) για ακόμα πιο μακριά. Όπως αποκάλυψε μιλώντας στο IGN ο επικεφαλής σχεδιασμού του Assassin’s Creed IV: Black Flag, Ασράφ Ισμαήλ το ενδεχόμενο διεξαγωγής ναυμαχιών σε πλήρη έκταση στο Assassin’s Creed V δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανο!

«Δεν

θα ήθελα να επεκταθώ στα όσα θα φέρει το μέλλον και τα σχετικά αλλά μ’ αρέσει που άρεσαν (σ.σ. οι ναυμαχίες) στον κόσμο στο Black Flag. Ήταν ρίσκο για εμάς η ενσωμάτωσή τους στον πυρήνα ενός τίτλου Assassin’s Creed αλλά ο κόσμος τις λάτρεψε κι αυτό ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για εμάς τους δημιουργούς. Όπως είπα τα πάντα εξαρτώνται από την ιστορική περίοδο που θα επιλέξουμε, αυτό καθορίζει και τους μηχανισμούς ενός τίτλου, όχι το αντίστροφο», ήταν τα λεγόμενα του Ισμαήλ σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με πιο διευρυμένες ναυμαχίες στο Assassin’s Creed V.

Να σου θυμίσουμε πως οι ναυμαχίες πρωτοέκαναν την εμφάνισή τους στη σειρά στο Assassin’s Creed III, ωστόσο πήραν… προαγωγή στο Assassin’s Creed IV: Black Flag.

The post Με ναυμαχίες το Assassin’s Creed V; appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα