System update για το Xbox 360, ύστερα από… δύο χρόνια!

Ένα παλιό γνωμικό αναφέρει ότι σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν και σίγουρα στον κόσμο των video games, αυτό είναι κάτι που συμβαίνει φυσιολογικά. Ως γνωστόν, η τεχνολογική εξέλιξη άλλωστε δεν αφήνει και πολλά περιθώρια… για αυτό και όταν μία κονσόλα κάνει τον κύκλο της, σιγά σιγά αποσύρεται από την ενεργό δράση. Εάν παρόλα αυτά όμως εξακολουθείτε και είστε ένας περήφανος κάτοχος ενός Xbox 360

και δεν έχετε (ακόμη) περάσει στον… «γιο» του Xbox One, η Microsoft ανακοίνωσε ότι προχώρησε στο πρώτο system update για το 360, ύστερα από δύο ολόκληρα χρόνια!

Το τελευταίο update είχε συμβεί στον πρόγονο του Xbox One στις 29 Μαρτίου του 2016 και μπορεί κανείς να μην γνωρίζει τι ουσιαστικά πραγματοποιεί η εν λόγω αναβάθμιση (η Microsoft κάνει λόγο για ορισμένα bug fixes και μίνι-βελτιώσεις), ωστόσο αποδεικνύει ότι η αμερικανική εταιρεία δεν έχει «ξεχάσει» τους κατόχους του προηγούμενου Xbox. Το γεγονός ότι από το 2015 η Microsoft ξεκίνησε το πρόγραμμα του backwards compatibility (αυτή τη στιγμή υποστηρίζονται παραπάνω από 500 games), αναμφίβολα ώθησε αρκετούς κατόχους του Xbox 360 στην αγορά ενός Xbox One, για αυτό και η ύπαρξη της last-gen κονσόλας κρίθηκε ως μη απαραίτητη από τους περισσότερους Xbox 360 users. Όπως και να ‘χει όμως το γεγονός ότι το 360 εξακολουθεί και αναβαθμίζεται αυτό πρόκειται για κάτι πολύ ευχάριστο για τους κατόχους του.

The post System update για το Xbox 360, ύστερα από… δύο χρόνια! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα