Summer Sales στο Steam. Καλοκαιρινές εκπτώσεις και… συμβουλές αγοράς!

Το Steam Summer Sales event, έχει ήδη ξεκινήσει, σκορπώντας ρίγη χαράς σε όλη την κοινότητα των gamers. Έτσι λοιπόν, μέχρι τις 30 Ιουνίου το Steam θα σφυροκοπάει ανελέητα όλους τους PC gamers με πάρα πολλά games σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Συγκεκριμένα, το Daily Deals

θα προσφέρει εννιά τίτλους την ημέρα, ενώ στα Flash Sales θα περιλαμβάνονται τέσσερα διαφορετικά games ανά 8ώρο.

Παράλληλα, θα δίνεται η δυνατότητα στην gaming community του Steam να αποφασίζει ποιοι θα είναι οι επόμενοι τίτλοι που θα συμπεριληφθούν στο επόμενο εκπτωτικό event, ενώ δεν θα λείπουν και οι catalogue-based εκπτώσεις. Στο πλαίσιο του φετινού Steam Summer Sales πρόκειται να τρέξει και το Summer Adventure promotion, στο οποίο θα μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι gamers που αγοράζουν παιχνίδια που εντάσσονται στο εκπτωτικό πρόγραμμα. Το Summer Adventure θα έχει τη μορφή παιχνιδιού και θα παρέχει μία ποικιλία από bonuses στους Steam users, ξεκλειδώνοντας διάφορα δώρα (ακόμη και free games).

Προτού λοιπόν σηκωθείτε από καναπέδες, πολυθρόνες, ανάκλιντρα, πλαστικές καρέκλες, αιώρες κ.λ.π και ξεκινήσετε να παραγγέλνετε ασταμάτητα τίτλους από το Steam, καλό θα ήταν να ακολουθήσετε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες, για να μην αδειάσει το πορτοφόλι σας άδικα και χωρίς να το πάρετε είδηση…

Μην αγοράζετε από τον κατάλογο!

Στα περισσότερα παιχνίδια του Steam προσφέρεται κάποιου είδους έκπτωση κατά τη διάρκεια του Steam Summer Sales event. Εάν παρατηρήσετε αυτή η έκπτωση θα κυμαίνεται γύρω στο 10 με 25%, που πρόκειται για μία σεβαστή μείωση τιμής, αλλά ξέρουμε ότι το Steam κάνει και καλύτερες τιμές. Για αυτό το καλύτερο είναι να κοιτάζετε καλύτερα τα διάφορα hot spots του Steam, καθώς εκεί μπορεί να εμφανιστούν οι τίτλοι του καταλόγου σε πολύ καλύτερη τιμή.

Μην Βιάζεστε!

O σοφός λαός αναφέρει ότι όποιος βιάζεται σκοντάφτει, για αυτό θα πρέπει να επιδεικνύετε περισσότερη υπομονή, πριν προχωρήσετε στην αγορά ενός τίτλου.

Προσθέστε τίτλους στη wish list σας!

Ακόμη και εάν θέλετε να αγοράσετε κάποιους τίτλους, οι οποίοι δεν εμφανίζονται στα Daily Deals ή στα Flash Sales, το καλύτερο είναι να τους προσθέσετε στην wish list και να περιμένετε, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εμφανιστούν στα συγκεκριμένα sections.

Τσεκάρετε ΠΡΩΤΑ το Flash Sales section!

Στο Flash Sales section κάθε 8 ώρες προσφέρονται 4 διαφορετικοί τίτλοι, με έκπτωση που συχνά ξεπερνάει το 75%! Αφού ελέγξετε προσεκτικά το Flash Sale μετά μπορείτε να δείτε τι περιλαμβάνει η λίστα των Daily Deals.

The post Summer Sales στο Steam. Καλοκαιρινές εκπτώσεις και… συμβουλές αγοράς! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα