Reaper of Souls. Όλες οι αλλαγές που φέρνει το 2.1.0 patch!

H Blizzard ανακοίνωσε πρόσφατα τις αλλαγές που φέρνει στο Reaper of Souls, το νέο patch 2.1.0! Σύμφωνα με την προγραμματιστική ομάδα του Diablo III σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οι παίκτες του δημοφιλούς action RPG θα δουν μία σειρά από σημαντικές αλλαγές και προσθήκες, οι οποίες θα εμπλουτίσουν

σε μεγάλο βαθμό το περιεχόμενο του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, με το patch 2.1.0 στο Reaper of Souls θα προστεθεί το Seasons mode, το οποίο θα ακολουθεί μία παρόμοια φιλοσοφία με το ladder system του Diablo II. Οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργήσουν από την αρχή κάθε season έναν level-1 χαρακτήρα και προχωρώντας στο παιχνίδι θα προσπαθούν να ολοκληρώσουν με επιτυχία μία σειρά από tasks-challenges που ονομάζονται conquests. Τα συγκεκριμένα challenges θα προσφέρουν στους παίκτες ορισμένες πολύ καλές ανταμοιβές, ενώ θα καλύπτουν μία ευρεία γκάμα από mission objectives που περιλαμβάνουν από high-level boss fights μέχρι attack changes. Στην αρχή κάθε season θα εισάγονται 10 με 15 conquest challenges. Επιπλέον, εκτός από το νέο αυτό mode, στο Reaper of Souls θα προστεθούν τα νέα Greater Rifts, τα οποία θα αποτελούν μία αναβαθμισμένη έκδοση των Nephalem Rifts, καθώς επίσης και μία σειρά από αλλαγές στo combat system.Τέλος, μία ακόμη σημαντική προσθήκη θα είναι η ολόφρεσκη περιοχή Cesspools, η οποία ήταν αρχικά να συμπεριληφθεί στο Reaper of Souls αλλά τελικώς η εισαγωγή της δεν προχώρησε.

Είμαστε βέβαιοι ότι το νέο patch θα προσφέρει πάρα πολλές σημαντικές αλλαγές, οι οποίες θα βελτιώσουν κατά πολύ την εμπειρία παιχνιδιού που προσφέρει το Reaper of Souls.

The post Reaper of Souls. Όλες οι αλλαγές που φέρνει το 2.1.0 patch! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα