Hearthstone DreamHack tournament. Cheater ο νικητής;

To Hearthstone της Blizzard έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό, καθώς υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 10 εκατομμύρια χρήστες ασχολούνται ενεργά με το πετυχημένο card game. Στο πλαίσιο του DreamHack gaming festival διοργανώθηκαν μία σειρά από αγώνες Hearthstone, όπου νικητής ανακηρύχτηκε ο χρήστης Radu “RDU” Dima, νικώντας στον τελικό τον Jason “Amaz” Chan

με σκορ τελικών 3-0.

Ωστόσο, από ότι δείχνουν τα πράγματα η νίκη του μάλλον δεν ήταν και τόσο «καθαρή», καθώς κατά τη διάρκεια του δεύτερου παιχνιδιού, ο Dima άρχισε να λαμβάνει μηνύματα υποστήριξης στον Battlenet λογαριασμό του, τα οποία δεν εκδήλωναν απλώς τον θαυμασμό τους στον ικανότατο pro gamer, αλλά τον πληροφορούσαν επίσης για τις κάρτες του αντιπάλου του! Παρόλα αυτά, ο Dima δεν το εκμεταλλεύτηκε, καθώς ανέφερε το συγκεκριμένο συμβάν στους διαιτητές του τελικού και αυτοί προχώρησαν στη διαγραφή των users που βρίσκονταν εκείνη την ώρα τις friend lists των παικτών. Ωστόσο, τα περίεργα συμβάντα είχαν και συνέχεια, καθώς σύμφωνα με χρήστες που παρακολούθησαν με μεγάλη προσοχή το video ενός εκ των τελικών, ο RDU φαίνεται να λαμβάνει κωδικοποιημένα μηνύματα, τα οποία ουσιαστικά αποτελούν ένα είδος προειδοποίησης αναφορικά με τις κάρτες του Amaz.

Ο RDU κέρδισε το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 10.000 δολαρίων και θα περίμενε κανείς ότι ο αντίπαλος του θα ζητούσε την επανάληψη του μεγάλου τελικού. Ωστόσο, ο Jason Chan όχι μόνο δεν απαίτησε από τους διοργανωτές την επανάληψη του τελικού (οι οποίοι του χρόνου καλούνται να διορθώσουν τυχόν παραλείψεις σε επίπεδο διοργάνωσης), αλλά υποστήριξε τον συνάδελφο του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν φέρει καμία ευθύνη για ότι έγινε και ότι άξιζε να κερδίσει τον τελικό του Hearthstone! Αυτό τελικά πάει να πει αλληλεγγύη και ευγενής άμιλλα ανάμεσα στους pro gamers!

The post Hearthstone DreamHack tournament. Cheater ο νικητής; appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα