Βράβευση της Wedia στα Boussias Digital Media Awards

16:44 20/6/2014 - Πηγή: PC Nea
Με δύο βραβεία τιμήθηκε στη φετινή απονομή των Boussias Digital Media Awards ‘14, η Wedia. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία απέσπασε ένα βραβείο στην κατηγορία Best Local News Site (Τοπικού γεωγραφικού ενδιαφέροντος Web/ Mobile Sites περιεχομένου) για το έργο eΚρήτη - www.ekriti.gr και ένα βραβείο στην κατηγορία Best New Entry (Πρωτοεμφανιζόμενα
(2012 – 2014) Web / Mobile Sites περιεχομένου) για το έργο Γιάννης Λουκάκος - www.yiannislucacos.gr.

Το eΚρήτη, δημιουργήθηκε από τη Wedia για τον ιστορικό ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Κρήτη». Μέσα από αυτό το portal, ο σταθμός μπορεί πλέον να ενημερώνει και να ψυχαγωγεί καθημερινά χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου στην Ελλάδα, αλλά και ομογενείς του εξωτερικού.

Με responsive design για να είναι προσβάσιμη η πληροφορία του από όλες τις συσκευές, το eΚρήτη, σχεδιάστηκε με ξεκάθαρη δομή για εύκολη πλοήγηση, ώστε οι επισκέπτες του να μπορούν να περιηγηθούν στις διάφορες ενότητές του και να βρίσκουν θέματα που τους ενδιαφέρουν από το πλούσιο περιεχόμενό του. Η υλοποίησή του έγινε με σύγχρονη τεχνολογία και υψηλές προδιαγραφές, εστιάζοντας στην υψηλή ταχύτητα, την καλύτερη εμφάνιση του περιεχομένου, αλλά και στη στοχευμένη εμπορική εκμετάλλευση των διαφημιστικών του χώρων.

Η Wedia δημιούργησε για τον γνωστό και αγαπημένο από την τηλεόραση σεφ Γιάννη Λουκάκο, ένα site αντάξιο των κορυφαίων του δεξιοτήτων. Το www.yiannislucacos.gr είναι το πρώτο multimedia site στην Ελλάδα με ολοκληρωμένη cross-platform στρατηγική business, που δένει όλες τις πτυχές της δραστηριότητάς του: TV, online (web / mobile / social media) & offline (εστιατόριο, σεμινάρια, εκδόσεις).

Σχεδιασμένο με εύκολη πλοήγηση, ώστε όλο το περιεχόμενο να είναι προσβάσιμο με πολλούς τρόπους, το site αυτό ενισχύει την εικόνα του Γιάννη Λουκάκου ως κορυφαίου σεφ στην Ελλάδα και προωθεί τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Διαθέτει online φόρμες κράτησης για το εστιατόριο και για τα σεμινάρια μαγειρικής που παραδίδει, ενώ σε κάθε σελίδα υπάρχουν εύχρηστα sharing tools ώστε η επισκεψιμότητα και η αποτελεσματικότητα του site να τροφοδοτείται και να ενισχύεται μέσα από τα social κανάλια.

Περισσότερα έργα της Wedia θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.wedia.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα