Red Dead Redemption 2 & Forza 7 στο E3 line-up των τίτλων του Project Scorpio!

Το PlayStation 4 Pro κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο, το Switch της Nintendo ήδη μετράει έναν μήνα που βρίσκεται στην αγορά, οπότε είναι λογικό ότι όλα τα φώτα τώρα θα στραφούν στο «next big thing» της Microsoft που δεν είναι

άλλο από το Project Scorpio. Αν και απέχουμε περίπου 3 μήνες από την E3, όπου η εταιρεία με έδρα το Redmond αναμένεται να μας αποκαλύψει τη νέα πανίσχυρη κονσόλα της, ήδη έχουν αρχίσει να σκάνε φήμες που αφορούν στο τι πρόκειται να δούμε στις 11 Ιουνίου.

Σύμφωνα λοιπόν με marketing material που κατάφερε να ξεθάψει ένα «λαγωνικό» insider, η παρουσίαση του Project Scorpio αναμένεται να βασιστεί σε δύο κυρίως τίτλους, στο Red Dead Redemption 2 της Rockstar και στο Forza Motorsport 7. Στόχος είναι οι δύο προαναφερθέντες τίτλοι να παρουσιάσουν τη δυναμική της κονσόλας στον τομέα του 4Κ gaming, αποδεικνύοντας τις τεράστιες δυνατότητες της νέας κονσόλας. Εκτός από τα παραπάνω games που θα παίζουν το ρόλο των «headliners», αναμένεται να δούμε τα Crackdown 3, State of Decay 2, αλλά και τo επόμενο Call of Duty, Madden NFL 2017, FIFA 18 και Star Wars:Battlefront 2. Τo Project Scorpio σύμφωνα με την Microsoft θα είναι η πιο ανεπτυγμένη σε τεχνικά χαρακτηριστικά κονσόλα… ever, με την υπολογιστική ισχύ της να ξεπερνάει τα 6 teraFLOPS και την 8-core CPU να αναλαμβάνει τα «δύσκολα».

The post Red Dead Redemption 2 & Forza 7 στο E3 line-up των τίτλων του Project Scorpio! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα