Total War: Warhammer II ανακοινώθηκε και επίκειται… χαμός!

Το Total War: Warhammer ήταν σίγουρα ένα μεγάλο στοίχημα που κερδήθηκε για την Creative Assembly, καθώς η γνωστή εταιρεία κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της να συνδυάσει ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό fantasy κόσμο όπως του Warhammer, με τους gameplay μηχανισμούς του Total War.

Το πείραμα (όπως μπορείτε να διαβάσετε και από το review μας) ήταν άκρως επιτυχημένο, ενθουσιάζοντας τους περισσότερους fans των strategy.

H Creative Assembly βλέποντας την πραγματικά τεράστια απήχηση του Total War: Warhammer, τώρα με μία αιφνιδιαστική ανακοίνωση που μας ξάφνιασε ευχάριστα η γνωστή εταιρεία ανακοίνωσε ότι δουλεύει πάνω στην ανάπτυξη του sequel. Τo Warhammer II θα προσθέσει 4 νέες races (High Elves, Dark Elves, Lizardmen και μία ακόμη που δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά μάλλον θα πρόκειται για τους Skaven), με τους παίκτες να ταξιδεύουν στις μυστηριώδεις περιοχές δυτικά του Old World που εκτείνονται στη γη του Ulthuan, Naggaroth και της Lustria. Οι developers υπόσχονται μία διαφορετική narrative campaign, όπου οι 4 races θα πρέπει να προστατέψουν ή να καταστρέψουν το Great Vortex, που η ενδεχόμενη καταστροφή του, θα σημάνει την αρχή κατακλυσμιαίων γεγονότων για τον κόσμο του Warhammer.

Η νέα campaign θα προσφέρει εκατοντάδες ώρες gameplay, ενώ σε περίπτωση που έχετε στην κατοχή σας το αρχικό παιχνίδι και αγοράσετε και το sequel, τότε θα μπορείτε να κατεβάσετε ένα free update, το οποίο θα συνενώνει και τους δύο κόσμους σε έναν πραγματικά τεράστιο χάρτη (κοινώς αντίο φίλοι, σχέση, δουλειά και «ζωή» γενικότερα)… Tο Warhammer II θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2017 και μία πρώτη γεύση από αυτό μπορείτε να πάρετε από το πρώτο cinematic trailer του, το οποίο εκτινάσσει το hype στα ύψη για πλάκα!

The post Total War: Warhammer II ανακοινώθηκε και επίκειται… χαμός! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα