Creative Sound BlasterX Kratos S3 Review «Kratαιά δύναμη»!

H Creative για σχεδόν τρεις δεκαετίες είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον καλό και ποιοτικό ήχο. Ως γνωστόν, τα εξελιγμένα προϊόντα της που σχετίζονται με τον ήχο ανεξαρτήτως κατηγορίας (η γκάμα της περιλαμβάνει από gaming headsets μέχρι κάρτες ήχου και ηχεία) καταφέρνουν να μεταδώσουν τα πιο υψηλά στάνταρ ακουστικής απόδοσης σε όλους τους χρήστες. Ειδικότερα, η σειρά Sound BlasterX, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καλύψει της απαιτητικές ανάγκες των gamers έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί: εγγύηση ποιότητας, ανεπτυγμένων τεχνικών

χαρακτηριστικών και μοναδικής αξιοπιστίας.

Ένα από τα καλύτερα παραδείγματα που ενσωματώνει τα παραπάνω στοιχεία δεν είναι άλλο από τα ηχεία Sound BlasterX Kratos S3, τα οποία προσφέρουν εκπληκτική ποιότητα στις gaming βραδιές σας, χωρίς ωστόσο η αγορά τους να απαιτεί από εσάς να τινάξετε την μπάνκα στον αέρα για να τα αποκτήσετε. Το σετ analog 2.1 gaming speakers: Kratos S3 ενσωματώνει την τεχνολογική υπεροχή και την ποιότητα της Creative σε ένα ελκυστικό πακέτο που διακρίνεται για την υψηλή αισθητική και τα ξεχωριστά ανεπτυγμένα χαρακτηριστικά, τα οποία χαρίζουν εντυπωσιακό έλεγχο στον χρήστη και του προσφέρουν ένα σετ ηχείων που ξεχωρίζει από τον μέσο όρο.

Τα Kratos S3 (αποτελούνται από 2 δορυφόρους και 1 subwoofer) εμφανισιακά ακολουθούν μία κλασική γραμμή, με την στιβαρή ποιοτική κατασκευή να βρίσκεται στο επίκεντρο, ενώ παράλληλα η Creative έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην ορθή τοποθέτηση των volume controls στον δεξιό δορυφόρο, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη ευκολία χρήσης. Με ανώτερη «peak» ισχύ στα 92 Watt το μόνο σίγουρο είναι ότι η ένταση και ο crystal clear ήχος που παράγεται από τα ηχεία θα ταρακουνήσει για τα καλά τον εσωτερικό σας χώρο. Το ευμέγεθες Subwoofer (5.25»)είναι κατασκευασμένο στο εσωτερικό από ειδικό ανθεκτικό ξύλο για την επίτευξη της maximum καλύτερης απόδοσης και σε συνδυασμό με τους εξαιρετικά ποιοτικούς δορυφόρους (2.75″) εξαλείφει κάθε έννοια… παραμόρφωσης. Παράλληλα, η ύπαρξη του ξύλου ως κυρίαρχου υλικού κατασκευής βοηθάει στην παραγωγή ενός πιο θερμού ηχητικού αποτελέσματος σε σύγκριση με τα πλαστικά designs που συναντούμε στην πλειονότητα των ηχητικών συστημάτων.

Πέραν των πολύ καλών επιδόσεων στον ήχο για την κατηγορία του, το Kratos S3 ξεχωρίζει και για έναν ακόμη λόγο, καθώς το development team της Creative φρόντισε να δώσει ξεχωριστή βαρύτητα στην ανάπτυξη και στην υποστήριξη του Sound BlasterX Engine Lite, ενός ειδικά σχεδιασμένου software που επιτρέπει την πλήρη παραμετροποίηση του ήχου. O εξελιγμένος αλγόριθμος προσαρμόζει ουσιαστικά τον ήχο καλύτερα στις διαφορετικές ανάγκες του χρήστη, προσφέροντας μία σειρά από audio enhancements και preset modes που εμπλουτίζουν ακόμη περισσότερο την ακουστική εμπειρία. Με αυτό το εξελιγμένο feature κάθε game αποκτάει τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα, επιτρέποντας στον gamer να βιώνει ακουστικά το αγαπημένο του τίτλο με απόλυτο ρεαλισμό.

Με κρυστάλλινο ήχο, κατασκευασμένο από ποιοτικά υλικά, μοναδικό dynamic bass, το Kratos S3 (που θα το βρείτε με τιμή στα 79,90), αποτελεί αναμφίβολα μία από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες λύσεις στην κατηγορία του και σίγουρα πρόκειται για μία πρόταση που θα καλύψει και με το παραπάνω όλους τους gamers που αναζητούν ποιότητα από το speaker sound system τους.

The post Creative Sound BlasterX Kratos S3 Review «Kratαιά δύναμη»! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα