Radical Heights, 80s meets… battle royale, από τους εμπνευστές του LawBreakers!

Όπως αντιλαμβάνεστε, με την υπερβολική επιτυχία των Fortnite και PUBG, δεν είναι λίγοι οι game developers που θέλουν να εκμεταλλευθούν το momentum που έχει δημιουργηθεί για τo sub-genre των battle royale games. Κάπως έτσι θα σκέφτηκαν και υπεύθυνοι της Boss Key Productions (της εταιρείας που δημιούργησε ο Cliffy B) και αφού

έστειλαν στον κάλαθο των αχρήστων το LawBreakers, ανακοίνωσαν το νέο τους project, το οποίο μοιάζει σαν ένα homage στις ταινίες δράσης της δεκαετίες του ’80 και στα shooters των 90s, αν και σύμφωνα με το story το game διαδραματίζεται σε ένα φανταστικό 2024.

To νόημα του παιχνιδιού είναι απλό, καθώς οι gamers που εμπλέκονται στα gunfights του Radical Heights καλούνται να συγκεντρώσουν χρήματα και prizes με το να καθαρίζουν τα μέλη της αντίπαλης ομάδας. Στο Radical Heights οι παίκτες θα μπορούν να χειρίζονται μία σειρά από οχήματα και όπλα, τα οποία είναι όπως αντιλαμβάνεστε από την εποχή των 80s, όπως για παράδειγμα είναι ποδήλατα BMX, βόμβες από κομφετί και… τραμπολίνα! Το ιδιαίτερο αυτό project τρέχει τους τελευταίους πέντε μήνες και αναμφίβολα μας έχει κινήσει το ενδιαφέρον… Δείτε και το trailer που ακολουθεί για να μπείτε μέσα στο κλίμα, ενώ μπορείτε να το δοκιμάσετε παίζοντας το στο Steam Early Access!

The post Radical Heights, 80s meets… battle royale, από τους εμπνευστές του LawBreakers! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα