Path of Exile

Είσαι φίλος του RPG; Παιχνίδια του στυλ Diablo και Dungeons & Dragons κάνουν τα σάλια σου να τρέχουν; Ετοιμάσου λοιπόν να βουτήξεις σε ένα ακόμα RPG παιχνίδι το οποίο στάζει περιπέτεια, κατακλύζεται από ορδές από τέρατα και φυσικά κάνει τις τσέπες σου να αφθονούν με loot, αλλά και λεφτά μιας και είναι free-to-play! Μιλάω φυσικά για το Path of Exile!

Σενάριο
και τα ρέστα

Στην αρχή του παιχνιδιού θα διαλέξεις μία από τις επτά κλάσεις οι οποίες καθορίζουν τα βασικά σου attributes (STR-DEX-INT) και τον λόγο για τον οποίο εξορίστηκες! Ζούσες στην πόλη-νησί Oriath, αλλά για κάποιον μοναδικό σε κάθε κλάση λόγο εξορίστηκες στην κατεστραμμένη ήπειρο ονόματι Wraeclast. Σαν να μην έφτανε η εξορία, το πλοίο που μετέφερε εσένα και την κάθε άλλη άτυχη ψυχή έπεσε σε καταιγίδα, η οποία φυσικά το έκανε σμπαράλια! Μισό-πεθαμένος, καταλήγεις σε μια αμμουδιά της Wraeclast, όπου η καινούρια σου ζωή σε περιμένει.



Gameplay

Το Path of Exile βαδίζει άφοβα τον δρόμο που χάραξε η επιτυχία της σειράς Diablo, αλλά παρακάτω θα δεις πως το παιχνίδι έχει αρκετές διαφορές ώστε να δημιουργήσει έναν δικό του, μοναδικό χαρακτήρα. Ξεβρασμένος σε μια ακτή θα έρθεις σχεδόν αμέσως αντιμέτωπος με τους βασικούς χειρισμούς του παιχνιδιού. Άμα έχεις ξαναπαίξει action-RPG παιχνίδι τότε το σύστημα θα σου φανεί εξαιρετικά γνώριμο! Οπλισμένος αρχικά με το ποντίκι σου και τις γροθιές του χαρακτήρα σου, ετοίμασε τους μυς των δαχτύλων σου για μπόλικο point & clicking!

Οι ομοιότητες του Path of Exile με άλλα παιχνίδια του είδους του (βλέπε Diablo ΙΙΙ) είναι πολλές, αλλά λίγο αφότου αρχίσεις να παίζεις θα ανακαλύψεις σύντομα την πολυπλοκότητα που κρύβεται πίσω από το με-την-πρώτη-ματιά-απλό® combat. Οι ικανότητες σου δεν καθορίζονται από την κλάση που επέλεξες αλλά από χρωματιστά gems τα οποία μπορείς να φορέσεις στην πανοπλία σου, δίνοντας σου μια απίστευτα μεγάλη γκάμα από ικανότητες για να διαλέξεις και να ενισχύσεις! Μεγάλη σημασία πρέπει επίσης να δοθεί και στο Passive Skill Tree ή Talent Tree του παιχνιδιού. Αυτό το δίκτυο το οποίο μοιάζει εξαιρετικά πολύπλοκο αρχικά –μιλάμε είναι τεράστιο- κρύβει μέσα του μονοπάτια τα οποία θα πρέπει να ακολουθήσεις με μεγάλη προσοχή καθώς δυναμώνει ο χαρακτήρας σου, έτσι ώστε οι επιλογές σου να βοηθάνε τις ικανότητες που επέλεξες!

Και από εμφάνιση;

Τα γραφικά του παιχνιδιού δεν είναι και τρομερά (για free-to-play μιλάμε εξάλλου, μη ζητάς πολλά :P), ωστόσο ο μπουφές από μπουντρούμια, δάση, ναούς και βάλτους θα σε κρατάνε χορτάτο καθώς θα τρέχεις σφάζοντας τέρατα και κτήνη. Τέλος, να είσαι σίγουρος πως η μουσική που θα παίζει από πίσω καθώς θα ζεις την περιπέτεια σου στο Path of Exile θα σε κρατάει μαγεμένο και μέσα στο ζουμί του σκοτεινού χαρακτήρα αυτού του παιχνιδιού.

The post Path of Exile appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις gameslife