Jack Tretton: Περιγράφει τι πήγε «στραβά» με την παρουσίαση του PS3

Αν έχετε παρακολουθήσει μερικά events του πρόσφατος παρελθόντος της Sony, σίγουρα θα θυμάστε το χαρακτηριστικό χαμόγελο του Jack Tretton. Ο πρώην πρόεδρος και CEO της Sony Computer Entertainment America, έφυγε από την εταιρεία το 2014, αλλά κάτι τέτοιο δεν τον εμπόδισε από το να συζητά για το PlayStation

3 και την προβληματική διάθεσή του στην αγορά, σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Όντως η κυκλοφορία της συγκεκριμένης κονσόλας, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάπως προβληματική, καθώς έκανε το επίσημο ντεμπούτο της ένα χρόνο μετά το Xbox 360 και η τιμή της άγγιζε τα 600 δολάρια. Ο Tretton αναφέρει συγκεκριμένα: «Ήταν πιθανώς το πιο δύσκολο σενάριο που θα μπορούσε κάποιος να φανταστεί, να ξέρεις ότι το Xbox 360 βρισκόταν στην αγορά εδώ και ένα χρόνο, ότι ήσουνα πολύ πιο ακριβός από ότι θα ήθελες να είσαι, να έχεις λιγότερο απόθεμα κατά το επίσημο ντεμπούτο από αυτό που θα ήθελες, … ένας συνδυασμός πολύ δύσκολων παραγόντων κατά την παρουσίαση».

Ωστόσο παραδέχεται ότι το PS3 ήταν μια σημαντική επιτυχία για την εταιρεία, αλλά η πορεία μέχρι να φθάσει σε αυτή την επιτυχία ήταν αρκετά δύσκολη. Αναφέρει τέλος, ότι στο PlayStation 4 η εταιρεία έλαβε πολύτιμο feedback από τους developers, όχι μόνο από την Ιαπωνία αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο. Έτσι μπόρεσε να περιορίσει τα λάθη του παρελθόντος. Αναλυτικότερα στοιχεία για τη συνέντευξη μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο της πηγής.

[via]

The post Jack Tretton: Περιγράφει τι πήγε «στραβά» με την παρουσίαση του PS3 appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα