Battlefield Companion App: Με ανανεωμένο design ενόψει της άφιξης του Battlefield 1

Η Dice βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ριζικές αλλαγές στο Battlelog Mobile App, ενόψει άλλωστε και της επικείμενης άφιξης του Battlefield 1. Αρχικά, να αναφέρουμε πως μέρος της αλλαγής αυτής είναι η μετονομασία της συγκεκριμένης εφαρμογής σε Battlefield Companion. Σύμφωνα με την ίδια την Dice,

το app έχει σχεδιαστεί για να κάνει την εμπειρία σας ακόμη καλύτερη. Ειδικότερα, η εταιρεία δίνει έμφαση στο design βελτιώνοντάς το σημαντικά, ενώ πλέον προσφέρει και καλύτερη πλοήγηση. Μάλιστα, πολύ σύντομα θα αναβαθμιστεί για να υποστηρίξει και το Battlefield 1.

Όσοι χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο app μπορούν να πλοηγηθούν στην ενότητα «Career», η οποία δίνει μια συνολική εικόνα των στατιστικών στοιχείων του παίκτη και των επιτευγμάτων του, ενώ ο χρήστης μπορεί να δει και την πρόοδο που έχουν σημειώσει οι φίλοι του μέχρι στιγμής στο παιχνίδι. Παράλληλα, ένα άλλο σημαντικό στοιχείο της εφαρμογής, είναι η δυνατότητα ο χρήστης να επιλέξει το «Loadout» όταν βρίσκεται εν κινήσει, το οποίο θα χρησιμοποιήσει αργότερα, όταν επιστρέψει στο σπίτι, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Να σημειώσουμε, κλείνοντας, ότι η DICE δεν καθιστά υποχρεωτική την αναβάθμιση στη νέα εφαρμογή, ως εκ τούτου θα παραμείνει ενεργή και διαθέσιμη και η παλαιότερη έκδοση. Το Battlefield 1 καταφθάνει για τις πλατφόρμες του PlayStation 4, Xbox One αλλά και για PCs.

[via]

The post Battlefield Companion App: Με ανανεωμένο design ενόψει της άφιξης του Battlefield 1 appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα