Halo 5: Guardians στο PC; H Microsoft δεν θα μας κάνει τη χάρη…

Αναμφίβολα, το Halo είναι από τα μεγαλύτερα gaming franchises όλων των εποχών και φυσικά όπως αντιλαμβάνεστε είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την εξέλιξη του Xbox, καθώς ήταν, είναι (και θα είναι) το πιο δυνατό exclusive για τις κονσόλες της Microsoft. Και μπορεί οι κάτοχοι μίας κονσόλας Xbox να μπορούν να το χαρούν,

ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους PC gamers, οι οποίοι εδώ και χρόνια «ελπίζουν» ότι κάποια στιγμή η Microsoft θα εισακούσει τις προσευχές τους και θα προχωρήσει στην έκδοση του πιο πρόσφατου Halo (θυμηθείτε το review μας εδώ).

Από ότι φαίνεται όμως, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, παρά τις φήμες που ήθελαν τη Microsoft και την 343 Industries να ενδίδουν στις… πιέσεις. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ένας εκ των υπευθύνων της Microsoft στο Cnet, σε σχετική ερώτηση για μία μελλοντική έκδοση του Halo V: Guardians στον κόσμο του PC gaming, η απάντηση ήταν (για μία ακόμη φορά) αρνητική. Όπως έγινε γνωστό, σε αυτή τη φάση η Microsoft απορρίπτει κατηγορηματικά την κυκλοφορία μίας έκδοσης για PC και εξακολουθεί να προμοτάρει το Halo 5 ως ένα Xbox One exclusive. Το θετικό είναι ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει για το επόμενο game της θρυλικής σειράς (Infinite), το οποίο θα βγει και στα δύο platforms (Xbox One και PC).

The post Halo 5: Guardians στο PC; H Microsoft δεν θα μας κάνει τη χάρη… appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα