Επιστροφή της σειράς Alan Wake...

...αλλά σε διαφορετική μορφή απ' ό,τι έχουμε συνηθίσει.

Μπορεί το τρομακτικά σκοτεινό, ψυχολογικό θρίλερ με πρωταγωνιστή τον συγγραφέα Alan Wake να άφησε εποχή όταν κυκλοφόρησε πολλά χρόνια πριν, μπορεί οι οπαδοί του Άλαν να ζητούσαν επανειλημμένα το sequel που θα αφηγείται νέες περιπέτειες από τη Remedy, αλλά ο Άλαν φαίνεται πως μπήκε στο χρονοντούλαπο...τουλάχιστον μέχρι τώρα και την επικείμενη επιστροφή του, αν και με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Σύμφωνα με σχετικές αναφορές, ο

Άλαν θα επιστρέψει στο κοινό του όχι ως βιντεοπαιχνίδι, αλλά ως τηλεοπτική σειρά. Το σενάριο θα αναλάβει ο Peter Calloway, γνωστός από τη δουλειά του στις σειρές Cloak and Dagger και Legion, ενώ στην παραγωγή βρίσκεται ο ίδιος ο Sam Lake, creative director της Remedy και δημιουργός του Alan Wake. Τα γυρίσματα της σειράς θα γίνουν σε στούντιο της Contradiction Films, ενώ οι υπεύθυνοι θα ξεκινήσουν να εργάζονται επάνω στο στήσιμο και την παραγωγή τον Οκτώβριο.

Επιπλέον, ο Tomas Harlan, συνεργάτης της Contradiction Films, ανέφερε σχετικά: "Ο Alan Wake ήταν, βασικά, μια τηλεοπτική σειρά που έγινε παιχνίδι", αναφερόμενος στην επεισοδιακή φύση του παιχνιδιού. Ανέφερε επίσης πως θα εργαστούν πολύ στενά με τον Same Lake, καθώς ο Σαμ "είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για αυτό το project. Είναι το δημιούργημά του".

Ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα για το νέο εγχείρημα της Remedy και την επιστροφή του συγγραφέα και των, πασπαλισμένων με μυστήριο, σκοτάδι και εφιάλτες, περιπετειών του.

pcxbox onex360
Keywords
Τυχαία Θέματα