20 χρόνια NBA 2K! Κυκλοφόρησε η 20th Anniversary Edition του NBA 2K19!

Ότι και να πει κανείς για τη σειρά NBA 2K είναι πραγματικά λίγο, καθώς μιλάμε για το απόλυτο basketball game, ένα franchise που πραγματικά έχει γράψει (κι εξακολουθεί να γράφει) ιστορία! Από το 1999 μέχρι σήμερα το NBA 2K κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά κάθε gamer που λατρεύει τα sports simulations. Η μοναδικότητα

των ΝΒΑgames έγκειται στο γεγονός ότι κάθε χρόνο κατορθώνει και γίνεται ακόμη πιο πλούσιο και ρεαλιστικό, για αυτό και οι αστρονομικές πωλήσεις του NBA 2K18 δεν μπορεί παρά να λογίζονται ως ένα φυσικό επακόλουθο.

Από σήμερα (7/9) είναι διαθέσιμη η ειδική έκδοση (Anniversary Edition) του αγαπημένου basketball sim, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Βασιλιάς LeBron James. Ο αστέρας του NBA αποκάλυψε ότι παίζει NBA 2K από τότε που ήταν μικρό παιδί και νιώθει πραγματικά τεράστια τιμή που φιλοξενείται στο cover της επετειακής αυτής έκδοσης. Η επετειακή έκδοση κυκλοφορεί λίγες ημέρες πριν την Standard Edition (11/9), στην οποία όπως ήδη γνωρίζετε θα βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, γράφοντας… ιστορία! Εκτός από την παρουσία του LeBron, η συγκεκριμένη επετειακή έκδοση θα προσφέρει 100.000 σε virtual current, κάρτες MyTeam, εδικά digital items με την υπογραφή του LeBron για το MyPlayer και πολλά ακόμη in-game bonuses που σίγουρα θα λατρέψουν οι fans. Το NBA 2K19 κυκλοφορεί για PS4, Xbox One, PC και Switch και δείτε το Momentus trailer για να ψηθείτε και να πωρωθείτε ακόμη περισσότερο!

The post 20 χρόνια NBA 2K! Κυκλοφόρησε η 20th Anniversary Edition του NBA 2K19! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα