Σούπερ εκπτωτικές προσφορές στα games της Blizzard!

Η Blizzard δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αποτελώντας μία εκ των κορυφαίων (και πιο ιστορικών) εταιρειών στον κόσμο των video games. Και πως να μην είναι από τη στιγμή που έχει βάλει την υπογραφή της σε κορυφαία franchises όπως είναι τα Diablo, StarCraft, WarCraft και Overwatch. Σε περίπτωση που δεν είχατε τη δυνατότητα να παίξετε ορισμένα από

τα παιχνίδια της Blizzard και θέλετε να τα προσθέσετε στη συλλογή σας, τώρα είναι μάλλον μια πολύ καλή εποχή, καθώς η IGE (επίσημος αντιπρόσωπος της Activision Blizzard στην ελληνική αγορά) τρέχει μια σειρά από προσφορές που είναι βέβαιο ότι θα σας πείσουν!

Συγκεκριμένα, μπορείτε να αγοράσετε το Diablo 3 Eternal Collection από τα 59.99 ευρώ στα 39.99 ευρώ για το Nintendo Switch (για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε το review μας εδώ), αλλά και το Eternal Collection για τις υπόλοιπες platforms (PS4 και Xbox One) στα 24.99 (από 39.99). Επίσης, εάν θέλετε να πολεμήσετε τον άρχοντα του σκότους μέσα από την οθόνη του PC σας, τότε μπορείτε να βρείτε το Reaper of Souls expansion και το core Diablo game μόλις στα 9.99 ευρώ, ενώ το Diablo III: Battlechest οι fans της PC master race θα μπορούν να το προσθέσουν στη συλλογή τους με ένα κόστος στα 14.99 ευρώ (από 29.99 ευρώ). Εάν τώρα θέλετε να βουτήξετε στον κόσμο της real-time στρατηγικής του StarCraft II, τότε μπορείτε να βρείτε το τρίτο κεφάλαιο της εποποιίας του SCII, Legacy of the Void, στα 14.99 ευρώ (από 24.99), όπως επίσης και το StarCraft II Battlechest V2 στα 24.99 (από 34.99 ευρώ), ένα πακέτο το οποίο περιλαμβάνει τα Wings of Liberty, Heart of The Swarm και Legacy of the Void. Τέλος, οι fans των multiplayer online shooters μπορούν να βρουν την Legendary Edition του Overwatch (για PS4 και Xbox One) στα 24.99 (από 39.99), αλλά και την GOTY edition στα 19.99 (PC, Xbox One, PS4). Οι προσφορές θα ισχύουν μέχρι τις 24/2.

The post Σούπερ εκπτωτικές προσφορές στα games της Blizzard! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα