Το καινούριο trailer του Middle-earth: Shadow of War “τα σπάει”!

Όπως έχεις ήδη ενημερωθεί από εδώ και εδώ, το Middle-earth: Shadow of War, sequel του Middle-earth: Shadow of Mordor, θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο φέτος. Πιο συγκεκριμένα, στις 22 του μήνα (περιμένω να τελειώσεις το happy dance σου). Το τελευταίο

trailer μας δείχνει μερικά υπέροχα τοπία και ταυτόχρονα μικρά hints της ιστορίας. Όσον αφορά την ιστορία αυτή, οι Talion και Celebrimbor επιστρέφουν με στόχο αυτή τη φορά να φτιάξουν ένα στρατό που θα στρέψει όλη τη Mordor εναντίον του Sauron.

Οι επιλογές, όπως ξέρεις ήδη, στο πολυαναμενόμενο game γίνονται περισσότερες (αφήνοντάς σε να ξεδιπλώσεις πιο ελεύθερα τη στρατηγική/πολεμική ιδιοφυΐα-κι όχι μόνο-που κρύβεις μέσα σου), η εικόνα και ο ήχος είναι ακόμα καλύτερα και η ιστορία φαίνεται να έχει άπειρο ζουμάκι! Τι άλλο να ζητήσεις; Το παιχνίδι, που όπως είπαμε θα κυκλοφορήσει στις 22 Αυγούστου, θα είναι διαθέσιμο για Xbox One / Project Scorpio (τσέκαρε εδώ για περισσότερες πληροφορίες για αυτό), PC (Windows 10), PlayStation 4 και PlayStation 4 Pro (αν μη τι άλλο, με όλες αυτές τις επιλογές δε γίνεται να αφήσει κανέναν παραπονεμένο)! Περισσότερα για το Middle-earth: Shadow of War μπορείς να βρεις και στο επίσημο site του παιχνιδιού, και πάντα μπορείς να απολαύσεις τα βίντεο στο YouTube channel του!

The post Το καινούριο trailer του Middle-earth: Shadow of War “τα σπάει”! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα