Νέο trailer για το Devil May Cry 5 και PC System Requirements!

Οι fans του Devil May Cry περιμένουν πως και πώς να πιάσουν στα χέρια τους την επόμενη περιπέτεια του… «διαβολάκου», καθώς κακά τα ψέματα ανήκει στα πιο ιστορικά κι αγαπητά gaming franchises όλων των εποχών. Με αφορμή το Tokyo Game Show, η Capcom ανέβασε ένα νέο game trailer,

το οποίο είναι βέβαιο ότι θα ξετρελάνει τους fans! Το νέο trailer επικεντρώνεται στον Dante και ως είθισται έχει μπόλικο πιστολίδι και τρελά sequences με ακροβατικά κόλπα που εννοείται πως θα καθηλώσουν τους gamers. Εκτός από το gameplay υπάρχουν και μερικά εμβόλιμα cutscenes, ενώ για πρώτη φορά έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το V που είναι ο νέος χαρακτήρας (είναι ομολογουμένως κα το πιο ενδιαφέρον ίσως κομμάτι του trailer).

Πέραν του νέου trailer, στο Steam ανέβηκαν και οι ελάχιστες και προτεινόμενες απαιτήσεις συστήματος, για αυτό κι εάν στα σχέδια σας είναι να δοκιμάσετε το Devil May Cry 5 σε PC σε minimum settings, τότε θα χρειαστείτε… OS: Windows 7 (64bit), CPU: Intel Core i7 4770 (στα 3.4GHz), Μνήμη: 8GB RAM, Κάρτα Γραφικών: Nvidia GeForce GTX760, DirectX 11, Αποθηκευτικό Χώρο στα 35GB. Για παιχνίδι σε optimal settings δεν υπάρχουν ιδιαίτερες αλλαγές παρά μόνο η κάρτα γραφικών, όπου η Capcom προτείνει μία GTX960. Στα προαπαιτούμενα προσθέστε και controllers γιατί λογικά θα σας δυσκολέψει κάπως ο χειρισμός με το πληκτρολόγιο. To Devil May Cry 5 (εκτός συγκλονιστικό απροόπτου) θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου του 2019 για PC, Xbox One και PS4.

The post Νέο trailer για το Devil May Cry 5 και PC System Requirements! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα