[ΕΛΗΞΕ] ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Κερδίστε 20 διήμερα εισιτήρια για την Digital Expo 2018 Powered by Stoiximan!

Πως σκέφτεστε να περάσετε το Σαββατοκύριακο 29 – 30 Σεπτεμβρίου; Πολλοί θα σκεφτείτε να «λιώσετε» στο Fortnite ή στο WoW, άλλοι πάλι θα προτιμήσετε να δοκιμάσετε την τύχη σας στο Shadow of the Tomb Raider ή θα προσπαθήσετε να αποκτήσετε αυτό το πανδύσκολο trophy που τους έχει απομείνει στο Spider-Man… Καλά όλα αυτά, αλλά εμείς σας έχουμε μία πολύ καλύτερη πρόταση, καθώς εκείνο το διήμερο, όλοι οι δρόμοι οδηγούν

στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Δωδεκανήσου 106) και στην Digital Expo 2018, την απόλυτη γιορτή του gaming! Επειδή γνωρίζουμε ότι πολύ απλά δεν γίνεται με τίποτα να λείπετε από το κορυφαίο gaming event της χρονιάς (και είναι καλό να βγαίνετε που και που έξω από το σπίτι), σας ετοιμάσαμε έναν σούπερ διαγωνισμό, όπου 20 τυχεροί φίλοι μας θα κερδίσουν από 20 διήμερα εισιτήρια για την DEXPO 2018!

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Like στη σελίδα του Gameslife.gr στο FacebookLike στη σελίδα του Digital Expo 2018 στο FacebookShare το διαγωνισμό στο profile σας (σε public μορφή)Σχόλιο κάτω από το Post του διαγωνισμού μέσα στο site

Για να να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να έχετε κάνει οπωσδήποτε τα παραπάνω βήματα. Θα δεχτούμε συμμετοχές μέχρι τις 23:59, 25/9/2018 και τα αποτελέσματα για τους 20 τυχερούς θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 26/9/2018. Ρίξτε μία ματιά στους όρους του διαγωνισμού που ισχύουν με όλα τα give-aways που διοργανώνουμε.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Περισσότερα για την DEXPO 2018 θα βρείτε εδώ:

ΙστοσελίδαΗ εκδήλωσηInstagramTwitter

Κάντε ένα check και στο video που ακολουθεί για να πάρετε μια γεύση για το τι θα «παίξει»…

The post [ΕΛΗΞΕ] ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Κερδίστε 20 διήμερα εισιτήρια για την Digital Expo 2018 Powered by Stoiximan! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα