ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ! To Marvel’s Spider-Man πούλησε 3.3 εκατ. copies μέσα σε μόλις 3 μέρες!

Όλοι γνωρίζαμε το πόσο «αγαπητός» είναι ο Spidey, καθώς δεν υπάρχει geek που να μην πίνει νερό στο όνομα του ανθρώπου – αράχνη! Φυσικά όλοι οι fans του Spider-Man που τυγχάνουν και gamers μιλούν αδιάκοπα για τη νέα “exclusive” περιπέτεια του superhero της Marvel στο PlayStation 4 (μπορεί να δείτε το review μας εδώ) και σίγουρα είναι

λίγοι εκείνοι που έχουν παράπονο από το νέο game της Insomniac.

Οι θετικές γνώμες μεταφράζονται και σε υπερβολικά υψηλές πωλήσεις ή μάλλον για να το θέσουμε καλύτερα σε… «αστρονομικές» πωλήσεις, καθώς αυτή τη στιγμή το Spider-Man είναι το πιο πετυχημένο first-party game όλων των εποχών, καθώς μέσα σε μόλις 3 ημέρες έσπασε όλα τα ρεκόρ, με τις πωλήσεις του να ξεπερνούν τα 3.3 εκατομμύρια copies! Μάλιστα, σύμφωνα με τους υπευθύνους της Insomniac, η νέα περιπέτεια του Spidey κατάφερε να ξεπεράσει ακόμη και το God of War, το οποίο στις τρεις πρώτες μέρες από το launch του είχε πωλήσει που άγγιξαν τα 3.1 εκατομμύρια copies! Εάν λοιπόν πούλησε 3.3 εκατ. copies στο παραπάνω χρονικό διάστημα σκεφτείτε το πόσα Spider-Man θα πουληθούν με τα Χριστούγεννα να αχνοφαίνονται στον ορίζοντα! Κάτι μας λέει ότι με την περίπτωση του PS4 exclusive της Insomniac βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή και αναμφίβολα το 2018 ήταν η χρονιά που τα exclusives της Sony κυριάρχησαν!

The post ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ! To Marvel’s Spider-Man πούλησε 3.3 εκατ. copies μέσα σε μόλις 3 μέρες! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα