Οι νέες πληροφορίες των Pokemon X & Y

Κατευθείαν από το Pokemon Direct

Στο Pokemon Direct που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Game Freak και Nintendo ανακοίνωσαν νέες πληροφορίες για τις Pokemon X & Y του 3DS.

Αρχικά, ανακοινώθηκε το Pokemon Bank. Είναι είδους cloud

υπηρεσίας όπου οι παίκτες θα μπορούν να αποθηκεύσουν διαδικτυακά έως και επιπλέον 3.000 Pokemon. Μία ακόμη υπηρεσία που ανακοινώθηκε είναι το Poke Transporter. Με αυτή την υπηρεσία οι παίκτες θα μπορούν να μεταφέρουν τα Pokemon τους από τις εκδόσεις Pokemon Black & White και Pokemon Black 2 & White 2 στο Pokemon Bank και από εκεί στις Pokemon X & Y. Pokemon Bank και Poke Transporter θα διατεθούν αργότερα μέσα στο έτος ως επί πληρωμή DLC.

Επίσης, στις νέες εκδόσεις Pokemon για πρώτη φορά το αρχικό Pokemon δεν θα δίνεται από τον καθηγητή αλλά από έναν φίλο. Ο καθηγητής θα δίνει αργότερα μέσα στο παιχνίδι ένα εκ των τριών πρώτων αρχικών: Bulbasaur, Charmander και Squirtle. Μαζί με την ανακοίνωση των πρώτων αρχικών ήρθε και εκείνη των Mega εξελίξεων για τα Charizard, Venusaur και Blastoise.

Όσων αφορά τις Mega εξελίξεις, η διαδικασιά θα πραγματοποιείται με τη χρήση συγκεκριμένης πέτρας Mega Stone αλλά και ενός βραχιολιού στο χέρι του χαρακτήρα, το οποίο ονομάζεται Mega Ring. Για να πραγματοποιηθεί η Mega εξέλιξη ο δεσμός μεταξύ Pokemon και εκπαιδευτή πρέπει να είναι ισχυρός.

Στο τέλος του Pokemon Direct ανακοινώθηκε πως η Pokemon X & Y Edition του Nintendo 3DS, εκτός από την Ιαπωνία, θα κυκλοφορήσει σε Ευρώπη και Αμερική στις 27 Σεπτεμβρίου σε μπλέ και κόκκινο χρώμα.

Οι Pokemon X & Y θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως στις 12 Οκτωβρίου.

Παρακάτω θα βρείτε το νέο gameplay trailer του Pokemon Direct αλλά και νέες εικόνες:

{youtube}tY7OhrXrIKs{/youtube}

{gallery}2013_Games/Pokemon_X_Y/Direct{/gallery}

Keywords
Τυχαία Θέματα