Alcatel One Touch Hero 6 ιντσών smartphone με γραφίδα

14:59 4/9/2013 - Πηγή: TechFan

Η Alcatel έχει παρουσιάσει επίσημα ένα νέο phablet που ονομάζεται Alcatel One Touch Hero. Μαζί με μια γραφίδα όπως το Note, αυτό το smartphone έχει ως στόχο να γίνει ένα βοηθός για τα πάντα στην τσέπη σας . Το One Touch Hero διαθέτει μια μεγάλη 6 ιντσών οθόνη αφής με ανάλυση Full

HD 1920 x 1080 pixel. Επιπλέον, διαθέτει μια πλήρη Oleophobic επίστρωση σε συνδυασμό με κάλυψη γυαλιού για την πρόληψη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο σώμα του τηλεφώνου.

Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται ένας 1.5GHz quad-core επεξεργαστής , 2GB μνήμη RAM και 16GB ενσωματωμένη μνήμης. Η εταιρεία προσφέρει επίσης και μικρότερη αποθηκευτική ικανότητα, με μόλις 8GB μέγεθος, αλλά και τα δύο μοντέλα έρχονται με μια υποδοχή κάρτας microSD για πρόσθετη αποθήκευση μέχρι και 32GB. Το 16GB Alcatel One Touch Hero smartphone διαθέτει δύο υποδοχές για κάρτες SIM , ενώ το 8GB έχει μια υποδοχή κάρτας SIM. Η μπαταρία της συσκευής είναι 3400 mAh.

Τα άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν Bluetooth 4.0, DLNA, WiFi και A- GPS . Ακόμα υπάρχουν πολλά αξεσουάρ για το Alcatel One Touch Hero smartphone . Ένα από αυτά είναι το Alcatel TV Link, το οποίο σας επιτρέπει τον ασύρματο αντικατοπτρισμό της οθόνη του smartphone σε μία τηλεόραση. Υπάρχει ένας Pico Projector που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν το smartphone μέσω ακροδεκτών στο πλάι της συσκευής του προβολέα. Υπόσχεται να προβάλει εικόνα 70 ιντσών και φωτεινότητα 12 lumens.

Ένα ακόμα είναι το MagicFlip το οποίο δείχνει τις κοινοποιήσεις του τηλεφώνου σε μια σειρά από LED φώτα. Επιπλέον, θα βρείτε ένα E – Ink κάλυμμα, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει ως δεύτερη οθόνη για να επιτρέψει στους χρήστες να διαβάσουν ένα κείμενο και να περιηγηθούν σε βασικές πληροφορίες του smartphone.Το Alcatel One Touch phablet Hero θα είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο σε άγνωστη τιμή ακόμα.

Πηγή : gadgetfolder.com

Keywords
Τυχαία Θέματα