Πέρασε από τη Νέα Σμύρνη ο Παναθηναϊκός

Ο ΠΑΟ στη Νέα Σμύρνη είχε στον πάγκο τον Ζοσέ Γκόμες. Κι αυτό γιατί ο Ζεσουάλδο Φερέιρα παρέμεινε στο νοσοκομείο, ύστερα από τη λοίμωξη του αναπνευστικού που τον ταλαιπωρεί.

Εστω και με υπηρεσιακό τεχνικό, όμως, ο ΠΑΟ πήρε τους βαθμούς και επανήλθε στις επιτυχίες,
ύστερα από την ήττα στο ματς με τον Αρη την περασμένη αγωνιστική. Βέβαια, η επιτυχία ήρθε με δυσκολία και με αρκετό κόπο.

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε νωρίς, μόλις στο 8', όταν ο Γουνδουλάκης έβγαλε τη σέντρα, ο Κούτσι έπιασε την κεφαλιά, απόκρουση ο Καπίνο και από κοντά ο Σκέμπρι το 1-0.
Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενος ήρθε στο 61': ο Λέτο ανατράπηκε από τον Κβιρκβέλια, δόθηκε πέναλτι και ο Αργεντινός μεσοκυνηγός σημείωσε το 1-1. Στο 74' ο Κατσουράνης με σουτ από πλάγια θέση έκανε το τελικό 1-2.

Διαιτητής: Κωνσταντινέας.

Κίτρινες: Σκέμπρι, Κουμορτζί, Κβιρκβέλια.

Πανιώνιος: Ελευθερόπουλος(75' λόγω τραυματισμού Σιδεράκης), Σιόβας, Τσότσαλιτς, Κβιρκβέλια, Σάμαρης(79' Κολοβός), Σκέμπρι, Ρόκας, Πετκάκης, Κούτσι, Γουνδουλάκης (64' Μιλοβάνοβιτς), Κουμορτζί.

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος, Καντέ, Μαρίνος, Σιμάο, Κατσουράνης, Κλέιτον(81' Μαυρίας), Ζέκα(90' Καραγκούνης), Λέτο, Κουίνσι(72' Ρούντολφ).

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Ο Εργοτέλης νίκησε 2-1 τη Δόξα και ανέβηκε στον βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα της Δράμας, για πρώτη φορά με τον Κατσαβάκη στον πάγκο της, ήταν μαχητική, αλλά οι αδυναμίες παραμένουν. Πάντως, έβαλε το πρώτο της γκολ στο πρωτάθλημα.

Στο 5' ο Φραγκουλάκης με υπέροχο χτύπημα φάουλ έκανε το 1-0 για να ισοφάρισει με ίδιο τρόπο (φάουλ) ο Κανακούδης στο 45'(1-1).

Το 2-1 πέτυχε ο Κατσικοκέρης με κεφαλιά στο 67'.

Διαιτητής: Παπαπέτρου.

Κίτρινες: Σαρρής, Κυριακίδης, Κατσικογιάννης.

Εργοτέλης: Καβουσάκης, Βίσιο, Σαρρής, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης(90' Μπουχαλάκης), Τζούνιορ, Κυριακίδης, Κουτσιανικούλης(65' Καρέλης), Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ(35' Λεάλ).

Δόξα Δράμας: Ρόκα, Τριποτσέρης, Κανακούδης, Γκάμπορ(78' Τοπούζης), Βέρτζος, Κατσικογιάννης, Στεργιαννός-Μιχαηλίδης(35' Αμπουμπακάρι), Λεάντρο, Σοϊλέδης, Καπέλ(46' Πιτσόκος), Αραβίδης.
Keywords
Τυχαία Θέματα