Πλήρωσαν εισιτήριο 50 δολαρίων για τον Brad Pitt

Η πολυσυζητημένη ταινία ‘World War Z’ με πρωταγωνιστή τον Brad Bitt, προβάλλεται εδώ και αρκετές ημέρες με πολύ μεγάλη επιτυχία. Όλοι οι φανατικοί των ταινιών ζόμπι, έτρεξαν να απολαύσουν τον αγαπημένο τους ηθοποιό, από τις πρώτες μέρες προβολής της ταινίας.

Όμως κάποιοι πιο τυχεροί θαυμαστές στη Ν. Υόρκη, κατάφεραν να δουν την ταινία πριν από κάποιους άλλους, σε 3D προβολή, με ποπκόρν και αναψυκτικά, παίρνοντας ένα πόστερ της ταινίας και…. το DVD, όταν αυτό βγει σε κυκλοφορία. Όλα αυτά τα προνόμια φυσικά δεν τα είχαν όλοι αλλά μόνο όσοι

πλήρωσαν το αντίτιμο των 50 δολαρίων!

Εκατοντάδες θαυμαστών πλήρωσαν αυτό το ποσό την περασμένη εβδομάδα, σε πέντε διαφορετικούς κινηματογράφους, αποτέλεσμα μιας δοκιμαστικής εμπορικής κίνησης της Paramount Pictures, η οποία όπως φάνηκε πήγε πολύ καλά. Μπορεί σε κάποιους το ποσό των 50 δολαρίων να φάνηκε μεγάλο, όμως τελικά υπήρξε η ανταπόκριση που η εταιρεία παραγωγής περίμενε.

Σκοπός της Paramount, η οποία σκοπεύει να ξεκινήσει να εφαρμόζει αυτή την κίνηση σε κάθε blockbuster με μεγάλη απήχηση στο κοινό, είναι να δίνει την ευκαιρία σε φανατικούς του σινεμά να παρακολουθούν μία ταινία, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της. Αυτόματα αυτό προσφέρει και την ικανοποίηση σε εκείνους αλλά και την σίγουρη διαφήμιση της ταινίας μέσω των κοινωνικών δικτύων από εκείνους που θα την έχουν ήδη παρακολουθήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα