Τελικά… κανείς δεν τηλεφώνησε από το χαμένο Boeing

Με καθυστέρηση μιας μέρας, οι αρχές της Μαλαισίας διέψευσαν την πληροφορία που δημοσιεύτηκε το Σάββατο σε εφημερίδα, ότι πύργος τηλεπικοινωνιών έχει καταγράψει απόπειρα τηλεφωνικής κλήσης από το τηλέφωνο του συγκυβερνητή του μοιραίου αεροπλάνου των Malaysia Airlines.

Το χρονικό του Σαββάτου

Νέο στοιχείο… μυστηρίου στην υπόθεση του χαμένου Boeing της Malaysia Airlines.

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, μετά την αιφνίδια αλλαγής πορείας, πύργος τηλεπικοινωνιών κατέγραψε τηλεφωνική

κλήση από το κινητό του συγκυβερνήτη.

Το σήμα της κλήσης χάθηκε στη συνέχεια, όπως αναφέρουν τα στοιχεία του ρεπορτάζ της εφημερίδας της Μαλαισίας “New Straits Times”.

Το χρονικό της Παρασκευής

Συνεχίζονται οι αντικρουόμενες δηλώσεις για τα σήματα που πιθανολογούνται ότι προέρχονται από το χαμένο Boeing της MalaysiaAirlines.

Ο Πρωθυπουργός της Αυστραλία Τόνι Άμποτ δήλωσε αισιόδοξος ότι τα σήματα που έχουν εντοπιστεί προέρχονται από το μαύρο κουτί του Boeing.

Από την άλλη μεριά ο Αυστραλός επικεφαλής των ερευνών Ανγκους Χιούστον, υπογράμμισε ότι τα σήματα είναι δύσκολο να προέρχεται από το συγκεκριμένο αεροσκάφος, επισημαίνοντας μάλιστα ότι δεν υπάρχει ουσιαστικά εξέλιξη στην έρευνα.

Το χρονικό της Πέμπτης

Υποθαλάσσιο ηχητικό σήμα το οποίο πιθανόν προέρχεται από τoαεροσκάφους της Malaysia Airlines εντόπισαν τα ερευνητικά συνεργεία.

Αυστραλιανό αεροσκάφος εντόπισε σήμα στην ίδια περιοχή όπου είχε ακουστεί για πρώτη φορά ηχητικό σήμα το περασμένο Σάββατο.

Keywords
Τυχαία Θέματα