Η Νταϊάνα Κραλ επιστρέφει στην Ελλάδα

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές της τζαζ μουσικής σκηνής, η Καναδή Νταϊάνα Κραλ, επιστρέφει στη χώρα μας και δίνει ραντεβού με το κοινό της την 1η Ιουλίου στο Ηρώδειο. Ύστερα από τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο Ηρώδειο, το 2006, και στο Terra Vibe της Μαλακάσας, το 2010, η ερμηνεύτρια έρχεται ξανά για να μας συστήσει το νέο της δίσκο «Glad

Rag Doll», που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2012, και βασίζεται σε διασκευές θρυλικών country κομματιών. Η ίδια έχει δηλώσει πως «είναι τραγούδια που άκουγε μικρή στα Κυριακάτικα οικογενειακά μπάρμπεκιου και που ήθελε πάντα να ερμηνεύσει».

Η Καναδή τραγουδίστρια και πιανίστρια είναι σύζυγος του γνωστού Βρετανού μουσικού Έλβις Κοστέλο, από το 2003, και μητέρα δύο δίδυμων αγοριών από το 2006. Θεωρείται μία από τις πιο πετυχημένες τραγουδίστριες παγκοσμίως, καθώς έχει πουλήσει περισσότερα από 15 εκατομμύρια άλμπουμ ανά τον κόσμο, από τα οποία τα 6 εκ. μόνο στις ΗΠΑ. Έχει κερδίσει δύο βραβεία γκράμι, εννέα χρυσά, τρία πλατινένια και επτά πολύ-πλατινένια άλμπουμ.

Η προπώληση των εισιτηρίων της συναυλίας θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Keywords
Τυχαία Θέματα