Η εξομολόγηση της Vardalos για την εξωσωματική γονιμοποίηση

Η γνωστή ηθοποιός, ελληνικής καταγωγής Nia Vardalos, εξομολογήθηκε για πρώτη φορά δημόσια, τις προσπάθειες που έκανε επί χρόνια να μείνει έγκυος μέσω της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Μιλώντας στην εκπομπή ‘Access Hollywood’, ανέφερε πως επί χρόνια έκανε ενέσεις ορμονών και πολλές θεραπείες προκειμένου να καταφέρει να συλλάβει. Την περίοδο των προσπαθειών δεν μιλούσε σχεδόν ποτέ γι’ αυτό και το κρατούσε μέσα της. Περιέγραψε μάλιστα ένα περιστατικό πριν μερικά χρόνια, όταν έπρεπε να κάνει την ένεσή της ενώ βρισκόταν σε μία τελετή βράβευσης των Χρυσών Σφαιρών κι ενώ μόλις είχε γνωρίσει για πρώτη φορά την Barba Streisand.

Κάποια στιγμή και έπειτα από 13 αποτυχημένες απόπειρες εξωσωματικής γονιμοποίησης, εγκατέλειψε τις προσπάθειες θεωρώντας ότι ήταν μάταιο πια να περιμένει να γίνει μητέρα με αυτόν τον τρόπο. Αντ’ αυτού ξεκίνησε τις διαδικασίες για να υιοθετήσει ένα παιδάκι, όπως κι έκανε.

Το 2008 υιοθέτησε την τρίχρονη τότε Illaria, η οποία στην αρχή δεν μιλούσε πολύ παρόλο την ηλικία της. Η Vardalos όμως με τον σύζυγό της Ian Gomez, ήταν αποφασισμένοι να κάνουν το μικρό κορίτσι να αισθανθεί όσο πιο ‘ζεστά’ γινόταν μαζί τους κι έτσι με τον καιρό η σχέση τους με το παιδί μπήκε σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Σήμερα ζουν όλοι μαζί ευτυχισμένοι.

Η Nia Vardalos μιλάει για τις προσπάθειές της να γίνει μητέρα και τις προκλήσεις που κρύβει μία υιοθεσία, στο καινούργιο της βιβλίο με τίτλο ‘Instant Mom’.

Keywords
Τυχαία Θέματα