Στα… σκαριά και το «Iron Man 4»;

Ακόμα καλά-καλά δεν ξεκίνησε να προβάλλεται το ‘Iron Man 3’ και οι ερωτήσεις για πιθανή συνέχειά του, έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ο Robert Downey Jr προτιμά να μη μιλήσει για το αν θα υπάρχει ‘Iron Man 4’ κι αν θα πρωταγωνιστεί ο ίδιος ξανά, ο σκηνοθέτης της ταινίας όμως Shane Black είναι σχεδόν σίγουρος ότι ο Robert θα επιστρέψει για μία ακόμη φορά έστω, στο ρόλο του Tony Stark.

Μιλώντας χθες στην πρεμιέρα του ‘Iron Man 3’ στο Λονδίνο, ο Shane δήλωσε αναφερόμενος στον Robert Downey Jr : «Πιστεύω ότι θα ‘επιστρέψει’ για ένα ακόμη. Είμαι

σίγουρος».

Ο συμπρωταγωνιστής του Downey, Sir Ben Kingsley, έκανε επίσης δηλώσεις στην πρεμιέρα μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την ερμηνεία του Robert Downey ως δισεκατομμυριούχο – σούπερ ήρωα.

Ενθουσιασμένη με την συμμετοχή της στην ταινία δήλωσε επίσης και η Rebecca Hall, η οποία υποδύεται την ‘Maya Hansen’.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ήμουν μέρος αυτής της δουλειάς. Ήταν σίγουρα μια μοναδική εμπειρία να δουλεύω για μια ταινία για την οποία ήδη ακούγονται τόσα πολλά καλά λόγια. Ήταν πολύ ωραίο το γεγονός ότι γνώριζα ήδη τους βασικούς χαρακτήρες της ταινίας από τις προηγούμενες ταινίες που είχα παρακολουθήσει και αυτό μ’ ενθουσίαζε ακόμα περισσότερο», είπε η Rebecca Hall.

Keywords
Τυχαία Θέματα