90.278 δολάρια τη μέρα κόστισε ο γάμος της Kim Kardashian

Σύμφωνα με ένα δικηγόρο διαζυγίων, 8 στα 10 ζευγάρια παίρνουν διαζύγιο μέσα στα πρώτα 5 χρόνια του γάμου τους. Αιτία; Tα υπερβολικά έξοδα που κάνουν για την βραδιά του γάμου τους.

Όπως αναφέρει η Amanda McAlister, μέλος μίας δικηγορικής εταιρείας, το να κάνεις συγκρατημένα έξοδα στο γάμο σου, προσφέρει σταθερά θεμέλια στα ζευγάρια και παρέχει μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια.

Το μέσο όρο κόστους για ένα βρετανικό γάμο σήμερα ανέρχεται στις 21,939 λίρες -7,000 λίρες παραπάνω από τα προηγούμενα 10 χρόνια- παρόλα αυτά όταν η διάσημη ηθοποιός Keira Knightley παντρεύτηκε αυτό το μήνα, φόρεσε

ένα νυφικό από ανακυκλωμένο ύφασμα και έφυγε από την τελετή του γάμου της μέσα σε ένα σεμνό Renault Clio.

Αντίθετο παράδειγμα από την Keira Knightley, είναι η Kim Kardashian της οποίας ο προηγούμενος γάμος με τον παίχτη του μπάσκετ Chris Humphries, κόστισε 6.5 εκατομμύρια δολάρια!

Η TV persona αρραβωνιάστηκε με τον Chris τον Μάιο του 2011 και κανείς δεν έχει ξεχάσει το 20½-καρατίων Lorraine Schwartz διαμαντένιο δαχτυλίδι που της πρόσφερε. Μετά από 3 μήνες έκαναν έναν από τους πιο πολυέξοδους γάμους όλων των εποχών. Περισσότεροι από 500 καλεσμένοι παραβρέθηκαν στην τελετή που είχε γίνει στο Montecito της California.

Η Kim είχε φορέσει όχι ένα, όχι δύο…αλλά 3 διαφορετικά νυφικά της διάσημης σχεδιάστριας Vera Wang, ενώ ο στολισμός είχε γίνει από σπάνια αφρικανικά λευκά τριαντάφυλλα.

Τον Οκτώβριο που ακολούθησε, μόλις 72 ημέρες από τον γάμο τους, η Kim υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου ισχυριζόμενη τεράστιες διαφορές μεταξύ τους. Τελικός απολογισμός: 90,278 δολάρια κόστος για κάθε μέρα του γάμου τους.

Άλλα παρόμοια παραδείγματα είναι ο γάμος των Liz Harley και του Ινδού επιχειρηματία Arun, ο οποίος διήρκησε 4 χρόνια και είχε 1,095 κόστος ανά ημέρα, του Sir Paul Mc Cartney και της Heather Mills που διήρκησε επίσης 4 χρόνια και είχε ημερήσιο κόστος 1,369 δολάρια και της Liza Minelli με τον David Gest διάρκειας 16 μηνών, με ημερήσιο κόστος 4,536 δολάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα