Κεφαλογιάννης: Χώρα που δεν μπορεί να θρέψει τον λαό της

Μιλώντας στον «Real Fm», για την πορεία της Ελληνικής οικονομίας, ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, τόνισε: «Αυτό που έχει σημασία είναι η καλή πορεία της οικονομίας που φαίνεται το τελευταίο διάστημα, να περάσει στην κοινωνία», ενώ μεταξύ άλλων συμπλήρωσε ««Είμαστε μια χώρα που δεν μπορεί να θρέψει τον λαό της. Για να βγούμε στις αγορές, θα βγούμε όταν η οικονομία μας θα παράγει νέο πλούτο. Όλη η Ευρώπη έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα».

Για το επικείμενο ταξίδι του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά

στις ΗΠΑ, ο κ. Κεφαλογιάννης απάντησε: «Αν κάτι πηγαίνει καλά στην Ελληνική κυβέρνηση ήταν το κύρος το οποίο απέκτησε η Ελλάδα και η εμπιστοσύνη που έχει θεμελιώσει με την πολιτική του ο πρωθυπουργός. Είμαστε στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης. Δεν νομίζω πως υπάρχει κανένα θέμα με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Και τώρα που ετοιμάζεται το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, είμαι σίγουρος στο υψηλότερο επίπεδο».

Σε ερώτηση σχετική με την παραμονή στην ευρωζώνη και το ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή, ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, σχολίασε: «Είμαστε μέσα στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Δεν είμαστε η παρία της Ευρώπης δεν είμαστε οι φτωχογείτονες και ανήκουμε σε κάτι ισχυρό όπως είναι η Ευρώπη».

Keywords
Τυχαία Θέματα