Μπουτάρης: Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση

Επίθεση στη Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουράτης, μιλώντας στον Alpha 9.89.

«Εγώ έχω πει επανειλημμένα ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα έπρεπε να είναι στο κοινοβούλιο. Είναι ένα κόμμα, ντροπή,

για την ελληνική κοινωνία. Το να είναι τρίτο το κόμμα αυτό είναι ενδεικτικό της κατάντιας της ελληνικής κοινωνίας. Η Χρυσή Αυγή ξεπερνάει τις διδακτορικές πεποιθήσεις. Είναι εγκληματική οργάνωση. Αυτοί που στηρίζουν τη Χρυσή Αυγή είναι εξαιρετικά χαμηλού μορφωτικού επιπέδου», επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν έχει νιώσει ότι κινδυνεύει η ζωή του από την κόντρα με τη Χρυσή Αυγή, ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης απάντησε αρνητικά.

Ο κ. Μπουτάρης μίλησε επίσης για το gay pride , για τους γάμους ομοφυλοφίλων αλλά και για τις υιοθεσίες παιδιών από gay ζευγάρια.

«Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως δικαίωμα να απαγορεύσω την ελεύθερη έκφραση. Το gay pride είναι μια σειρά εκδηλώσεων και περιποιεί τιμή για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Το ότι θα μαζευτούν 5.000 gay και λεσβίες θα έχει αντίκτυπο και στον τουρισμό της πόλης» τόνισε ο κ. Μπουτάρης.

Για το αν θα πάντρευε ένα gay ζευγάρι επισήμανε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα, ενώ τάχθηκε υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από gay ζευγάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα