Λαμία: Ολοκληρωτική καταστροφή στο εργοστάσιο που συνδέεται με τα γεύματα που δηλητηρίασαν μαθητές (video)

Ολοκληρωτική καταστροφή υπέστη το εργοστάσιο που είχε τυλιχθεί στις φλόγες το βράδυ της Κυριακής 19 Μαΐου στην ΒΙ.ΠΕ Λαμίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ήταν σε πλήρη εξέλιξη μέχρι και πριν από λίγη ώρα, με τους άνδρες της Πυροσβεστικής να δίνουν μάχη για να οριοθετήσουν τις φλόγες.

Υπενθυμίζεται, πως πρόκειται για το εργοστάσιο της εταιρείας «Γιαννίτσης» στη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας, το οποίο είχε απασχολήσει την επικαιρότητα για την υπόθεση με τα σχολικά γεύματα, καθώς καταγγέλθηκε από γονείς μαθητών για μαζική τροφική δηλητηρίαση.

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

Ο συναγερμός σήμανε γύρω στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής και μέσα σε λίγα λεπτά έσπευσαν στο εργοστάσιο πυροσβέστες από την 7η ΕΜΑΚ. Ωστόσο οι φλόγες είχαν τυλίξει το μεγαλύτερο μέρος των εγκαταστάσεων και οι πυροσβέστες προσπαθούσαν από διάφορα τμήματα να συγκρατήσουν την ορμή τους. Σύντομα πυροσβεστικά οχήματα αλλά και υδροφόρες απ’ όλη την Φθιώτιδα κινήθηκαν στην βιομηχανική περιοχή Λαμίας ενώ οι φλόγες είχαν πλέον επεκταθεί σε όλο το κτήριο. Μέσα σε 45 λεπτά η σκεπή του εργοστασίου κατέρρευσε και οι πυκνοί μαύροι καπνοί μαζί με φλόγες φαίνονταν από την εθνική οδό Λαμίας – Θεσσαλονίκης.

Οι πυροσβέστες προσπάθησαν με αντιασφυξιογόνες μάσκες να μπουν στο εσωτερικό του εργοστασίου θέλοντας να αποκλείσουν την πιθανότητα να βρίσκονται μέσα σε αυτό εργαζόμενοι, όμως οι ισχυρές εκρήξεις από δεξαμενές αερίου τροφοδοτούσαν τις φλόγες. Ορισμένοι από τους εργαζόμενους που πρώτοι έφτασαν στον χώρο του εργοστασίου μπήκαν μέσα στο προαύλιο χώρο για να απομακρύνουν αυτοκίνητα, κυρίως φορτηγά αυτοκίνητα της εταιρείας, τα οποία όμως είχαν παραδοθεί στις φλόγες.

Keywords
Τυχαία Θέματα